Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι ιδιοκτήτες της Manchester City, θέλουν και την Toulouse

Οι ιδιοκτήτες της Manchester City, θέλουν και την Toulouse

Η ομάδα της Ligue 1 θεωρείται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες της Manchester City, την City Football Group με την προοπτική να γίνουν μέλος του Group!

Πέρυσι η Toulouse απέφυγε τον υποβιβασμό αν και στην 18η θέση ,επειδή νίκησε την Ajaccio στα play offs.

Η ομάδα θέλει περισσότερα κεφάλαια για να σταθεροποιήσει τη θέση της στο Γαλλικό Πρωτάθλημα , και ο πρόεδρος της, Olivier Sadran δήλωσε ότι : «Εργαζόμαστε σε ένα σχέδιο αύξησης του κεφαλαίου για την ομάδα, που μας προσφέρει όμως περισσότερα, μέσω της συνεργασίας με μεγάλη ομάδα της Ευρώπης.»

«Η συνεργασία αυτή θα μας επιτρέψει να αναπτύξουμε περισσότερες δυνατότητες, και να είμαστε πιο σταθεροί και πιο αποτελεσματικοί στο παιχνίδι.»

Δεν είναι ξεκάθαρο πάντως αν η Toulouse θα πουληθεί εξ ολοκλήρου ή αν θα συμμετέχει απλώς σε δανεισμό παικτών από τη City. Ο ίδιος ο Sadran βέβαια δεν ονόμασε τη City, αν και η ταυτότητα των νέων συνεργατών του θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο!

Η τελευταία ομάδα που προστέθηκε στη City Football Group ήταν η Girona στην Ισπανία, στην οποία η City ,δάνεισε αρκετούς παίκτες.

Η CFG έχει το 44.3% των μετοχών της Girona, ενώ ο Pere Guardiola, αδελφός του Pep, έχει επίσης άλλο ένα 44.3% !

H CFG έχει επίσης μετοχές αν και μειοψηφία στην Yokohama F. Marinos, αλλά πλειοψηφεί στις Melbourne City FC, New York City Football Club και στην Torque στην δεύτερη κατηγορία της Ουρουγουάης!

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Αγγελάκης

Οι ιδιοκτήτες της Manchester City, θέλουν και την Toulouse

Οι ιδιοκτήτες της Manchester City, θέλουν και την Toulouse

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *