Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι «Σφήκες» δάγκωσαν την Burnley

Η Watford όντας για ένα ακόμα παιχνίδι ουσιαστική στον αγωνιστικό χώρο πήρε πολύ σημαντική νίκη με 2-1 κόντρα στην Burnley για την 24η αγωνιστική.

Η Watford υποδέχθηκε στο Vicarage Road για την 24η αγωνιστική της Premier League την Burnley και πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη με 2-1 και μαζί τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ο Deeney άνοιξε το σκορ στο 10′ για να διπλασιάσει τα τέρματα των γηπεδούχων ο Niang στο 45′ ενώ το μόνο που κατάφερε η Burnley ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Barnes στο 78′.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Watford ανέβηκε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 πόντους, ξεπερνώντας την Burnley που έχει 29.

Το Ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εφιαλτικό τρόπο για τους «Clarets» οι οποίοι είδαν μόλις στο 6′ να αγωνίζονται με παίκτη λιγότερο μετά από σκληρό μαρκάρισμα του Hendrick και τον διαιτητή να του δείχνει την κόκκινη κάρτα.

Η ομάδα του Walter Mazzarri εκμεταλλεύτηκε άμεσα στην υπεροχή που είχε αριθμητικά και στο 10′ ο Deeney άνοιξε το σκορ με τον Niang να του βγάζει τη σέντρα και τον πρώτο να πετυχαίνει με κεφαλιά το 4ο γκολ του σε τρεις αγώνες.

Οι «Σφήκες» είχαν τον έλεγχο του αγώνα χωρίς να δημιουργήσουν όμως πολλές ευκαιρίες. Στο 42′ όμως ήταν η ώρα του Niang να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα όταν μετά από σέντρα σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να μπαίνουν πιο νωχελικά στον αγωνιστικό χώρο και την Burnley να κάνει την ύστατη προσπάθεια να μπει στον αγώνα. Το μόνο που κατάφερε ήταν να κερδίσει ένα πέναλτι στο 78′ μετά το σουτ του Barton και την κόντρα στο χέρι του Prodl. Ο Barnes ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Gomes κάνοντας το τελικό 2-1.

Συνθέσεις

Watford: Gomes, Cathcart, Kaboul, Prodl, Holebas, Capoue, Behrami (Doucoure 65′), Cleverley, Zarate (Janmaat 89′), Deeney, Niang (Success 81′)

Burnley: Heaton, Lowton, Keane, Mee, Ward, Boyd (Vokes 86′), Hendrick, Barton, Ardield (Westwood 77′), Barnes, Gray (Brady 55′)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *