Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Οι top 10 ανερχόμενοι παίχτες στην Βρετανία

Το englishfootball.gr σας παρουσιάζει, τα 10 πιο Hot ονόματα που θα απασχολήσουν την Βρετανία την νέα χρονιά.

10. Domingos Quina

domingos-quina

Ομάδα: West Ham
Θέση: Μέσος
Ηλικία: 17

Ο 17χρονος ήρθε στα “Σφυριά” την προηγούμενη χρονιά, καθώς αγωνιζόταν στην Chelsea και είχε εκφράσει τους φόβους του, σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής που θα είχε στους “Μπλε”.

Ο Quina έχει ήδη δυο συμμετοχές με την West Ham, καθώς έχει αγωνιστεί σε φιλικό ενάντια στην Juventus, αλλά και στο παιχνίδι του Europa League, που έδωσαν τα “Σφυριά” ενάντια στην NK Domzale. Αυτές οι συμμετοχές ήρθαν, μετά τις εμφανίσεις που είχε ο 17χρονος το καλοκαίρι, με την εθνική ομάδα κάτω των 17 της Πορτογαλίας.

9. Jadon Sancho

jadon-sancho

Ομάδα: Manchester City
Θέση: Επιθετικός μέσος
Ηλικία: 16

Ο Sancho ήρθε στην Manchester City, στην ηλικία των 14 ετών. Οι “Πολίτες” ξόδεψαν περίπου 500 χιλιάδες λίρες, ώστε να φέρουν τον παίχτη, από την ομάδα της Wattford. Ο Sancho όπως όλα δείχνουν, δεν θα απασχολήσει μόνο την Αγγλία αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη. Ο παίχτης έχει αγωνιστεί στη εθνική Αγγλίας κάτω των 17, ενώ οι ικανότητες του παρομοιάζονται με Βραζιλιανού παρά με Άγγλου παίχτη.

8. Harrison Chapman

harrison-chapman

Ομάδα: Middlesbrough
Θέση: Επιθετικός μέσος
Ηλικία: 19

Ο 19χρονος προβλέπεται να είναι ένας, από τους πιο ανερχόμενους παίχτες της ηλικίας του. Μετά τις εμφανίσεις, που είχε με την νεανική ομάδα της Middlesbrough, πέρυσι δόθηκε δανεικός στην Barnsley, ενώ φέτος παίζει πάλι με μορφή δανεισμού στην Sheffield.

Ο Chapman επίσης, είχε σκοράρει και ένα γκολ στο UEFA Youth League, απέναντι στην Torino, ενώ τότε ιταλικά δημοσιεύματα, τον ανέφεραν ως “Φαινόμενο”. Αυτή την περίοδο ο 19χρονος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Arsenal.

7. Andre Green

andre-green

Ομάδα: Aston Villa
Θέση: Πλάγιος επιθετικός
Ηλικία: 18

Ίσως είναι ο πιο έμπειρος της λίστας, με τον Green να έχει επτά εμφανίσεις , δυο στην Premier League, ενώ οι υπόλοιπες συμμετοχές του, είναι στο League Cup.

Ο Andre Green είναι πολύ πιθανόν, να αρχίσει να παίρνει ακόμη περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του, καθώς τον Ιανουάριο, θα λείπουν τρεις παίχτες από την ομάδα, ,λόγω τον υποχρεώσεων τους, με τις εθνικές τους ομάδες στο Copa Africa.

Ενδιαφέρον για τον 18χρονο έχουν εκδηλώσει οι Tottenham, Arsenal, Manchester City και Liverpool.

6. George Hirst

george-hirst

Ομάδα: Sheffield Wednesday
Θέση: Επιθετικός
Ηλικία: 17

Ο Hirst είναι γιός του πρώην παίχτη της Sheffield David Hirst. Ο 17χρονος είναι από τους πιο πολυσυζητημένους παίχτες, στις ακαδημίες της ομάδας.

Τον Μάρτιο του 2016 ο Hirst, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Ενώ το καλοκαίρι πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με την ομάδα, όπου αγωνίστηκε σε παιχνίδι για το EFL Cup, κάτι το οποίο του άνοιξε τον δρόμο για την εθνική Αγγλίας, στην ομάδα κάτω των 18 ετών, όπου μέχρι στιγμής έχει πραγματοποίησε πέντε συμμετοχές και έχει σκοράρει τέσσερα γκολ.

Οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι οι Chelsea, West Ham, Newcastle και Southampton.

5. Noor Husin

noor-husin

Ομάδα: Crystal Palace
Θέση: Μέσος
Ηλικία: 19

Ο Αφγανός που αγωνιζόταν στην Reading, το καλοκαίρι πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά της Crystal Palace, γεγονός που του έδωσε μια θέση στον σύλλογο. Ο 19χρονος είναι ένας δημιουργικός μέσος, κάτι το οποίο οδήγησε τον Alan Pardew, να τον εντάξει στα πλάνα του για την πρώτη ομάδα των “Αετών”. Την περασμένη χρονιά ο Husin αγωνίστηκε στην Hemel Hempstead, όπου είχε αγωνιστεί σε δέκα παιχνίδια και είχε σκοράρει τρια γκολ.

4. Reiss Nelson

reiss-nelson

Ομάδα: Arsenal
Θέση: Πλάγιος επιθετικός
Ηλικία: 17

Ο Reiss Nelson βρίσκεται στις ακαδημίες της Arsenal από 6 ετών. Στην ηλικία των 15 ετών αγωνιζόταν στην ομάδα κάτω των 19 της Arsenal, ενώ ένα χρόνο αργότερα εντάχθηκε σε αυτή των κάτω των 23. Ο Nelson είναι προϊόν της ακαδημίας, από όπου προήλθε ο Wilshere και ο Bellerin. Ενώ στην Arsenal, πιστεύουν ότι ο παίχτης θα έχει μια μεγάλη καριέρα.

3. Kyle Walker – Peters

kayle-walke-peters

Ομάδα: Tottenham
Θέση: Αμυντικός
Ηλικία: 19

Τα “Σπυρούνια” είναι τυχερά που έχουν στο τιμόνι της ομάδας τους τον Mauricio Pochettino, καθώς είναι ο άνθρωπος που μπορεί να εξελίξει τον Peters. Ο παίχτης έχει πολλές ελπίδες να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα, μέσα στο 2017. Με τους ανθρώπους της Tottenham να πιστεύουν, ότι ο 19χρονος έχει το ταλέντο, ώστε να ανταγωνιστεί τους Trippier και Davies τον επόμενο χρόνο.

2. Billy Gilmour

billy-gilmour

Ομάδα: Rangers
Θέση: Μέσος
Ηλικία: 15

Ο Billy Gilmour έχει ήδη τραβήξει την προσοχή πάνω του σε Αγγλία και Σκωτία. Παράλληλα ο παίχτης έχει χαρακτηριστεί, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν βγει στην Σκωτία τα τελευταία 20 χρόνια.

Πολλές ομάδες της Premier League Και της Ευρώπης, έχουν παρομοιάσει τον Gilmour, Με τους Rooney και Wilshere, οι οποίοι ξεχώριζαν κατά πολύ από τους συνομήλικους τους.

Αν οι Rangers καταφέρουν να πείσουν τον παίχτη να μείνει στην ομάδα, κάτι το οποίο είναι και επιθυμία της οικογένειας του, τότε είναι πιθανό να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα, μέσα στο 2017.

1. Josh Maja

josh-maja

Ομάδα: Sunderland
Θέση: Επιθετικός
Ηλικία: 17

Ο Maja μέσα στο 2017 θα έχει την ευκαιρία, να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα, καθώς το μπάτζετ που θα έχει ο0 Moyes θα είναι περιορισμένο, κάτι το οποίο θα ανοίξει τον δρόμο, σε πολλούς νέους παίχτες.

Ο 17χρονος την προηγούμενη εβδομάδα ήταν και στην αποστολή της Sunderland, ενάντια στην Chelsea. Ενώ μια μέρα αργότερα αγωνίστηκε στο FA Youth Cup, όπου σκόραρε και δυο γκολ.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *