Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

‘Ολα στο χέρι του Zlatan τώρα

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο επιστροφής του Zlatan Ibrahimovic, ο Jose Mourinho.
Στην σημερινή του συνέντευξη τύπου από την Αμερική ο Πορτογάλος προπονητής της Manchester United, μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Zlatan.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για το μέλλον Σουηδό φορ στην ομάδα, ο Mourinho ανέφερε:
«Πιθανό (να επιστρέψει). είναι ένα ανοιχτό ενδεχόμενο, φυσικά θέλαμε να είμαστε ειλικρινείς και ανοιχτοί μεταξύ μας και να αφήσουμε εκείνον να πάρει την απόφασή του μόνος του. […] την ίδια στιγμή όμως να πάρουμε μια απόφαση που μας κάνει όλους ευτυχισμένους και αν αυτό είναι γι ‘εκείνον να μείνει και για μας να περιμένουμε, ας πούμε το Δεκέμβριο ίσως, γιατί δεν νομίζω ότι πριν από τον Δεκέμβριο μπορεί να παίξει ξανά σε ανταγωνιστικό επίπεδο, γιατί να μην περιμένουμε για έναν παίκτη που μας έδωσε τόσα πολλά, ανταλλάσσουμε ιδέες και είναι στο χέρι του κ. Woodward και του μάνατζερ του Zlatan αλλά η τελική απόφαση είναι η καλύτερο να γίνει από τον παίκτη. «

Τις προηγούμενες μέρες είχε ακουστεί έντονα το σενάριο επιστροφής του παίκτη στην United, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος. Η προσθήκη αυτή πιθανότατα από τη νέα χρονιά, αν φυσικά πραγματοποιηθεί, θα φέρει φρέσκα πόδια στην ομάδα των «κόκκινων διαβόλων» μετά και την έλευση του Romelu Lukaku. Η ομάδα δεν θα επενδύσει σε κάποια μεταγραφή νέου φορ, έτσι η επιστροφή του Zlatan θα αποτελούσε το ιδανικό σενάριο.

Ο Mourinho εκτός από τα του Ibrahimovic ανέφερε πως ο σύλλογος ενδιαφέρετε για συνολικά 4 μεταγραφές όμως οι διαπραγματεύσεις έχουν γίνει πολύ δύσκολες καθώς οι σύλλογοι δεν αφήνουν εύκολα παίκτες να φύγουν. Μίλησε για το ενδεχόμενο να μην υπάρξουν ακόμη 2 μεταγραφικές κινήσεις από την ομάδα αλλά τουλάχιστον 1 που θα δώσει ποιοτικές λύσεις στο ρόστερ.

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής η Manchester United έχει ανακοινώσει τους Victor Lindelof από την Benfica καθώς και τον Romelu Lukaku από την Everton. Δυνατά ακούγονται ακόμη 3 ονόματα αυτά των: Matic, Perisic και Dier.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *