Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ούτε καν τρίτη επιλογή ο Moyes

Με τυμπανοκρουσίες και όμορφα βίντεο γεμάτα υποσχέσεις, τα ‘Σφυριά’ ανακοίνωσαν τη νέα τους συνεργασία με τον David Moyes. Ο γνωστός σε όλους προπονητής αφού σεργιάνισε μέσα σε 3 χρόνια όποια ομάδα μπορούσε, κατέβασε άγκυρα στο Λονδίνο.

 

Μπορεί το νέο της απόκτησης Moyes στον πάγκο να μην πρόσφερε χαμόγελα τόσο στους φιλάθλους όσο και στον Chicharito όμως ο σύλλογος τουλάχιστον δεν είχε αυτόν ως πρώτη επιλογή. Μετά από 4(!) άκυρα, τα ‘Σφυριά’ κινήθηκαν για τον David Moyes ο οποίος δέχτηκε την πρόκληση και θα καθίσει στον πάγκο για 6 μήνες. Ποιες ήταν όμως οι πρώτες τους επιλογές;

Σύμφωνα με το Sky Italia τέσσερις μεγάλοι προπονητές έριξαν άκυρο στη West Ham. Πρώτος απ’ όλους ο Carlo Ancelotti. Ο Ιταλός έχοντας κλείσει ελάχιστους μήνες απολυμένος από την Γερμανία και τη Bayern Munich δεν θέλησε να αναλάβει την ομάδα παρά την εμπειρία του στο Αγγλικό πρωτάθλημα από τη θητεία του στην Chelsea.

Δεύτερη επιλογή για τους Λονδρέζους ήταν άλλος ένας πρόσφατα απολυμένος κύριος. Ποιος άλλος από τον Koeman. Ο πρώην προπονητής της Everton δεν κατάφερε να πετύχει και πολλά τη νέα σεζόν με τα ‘Ζαχαρωτά’ και τα αποχαιρέτησε μάλλον άδοξα και βγάζοντας πολλά εκατομμύρια από τα ταμεία τους για τις ακριβές μεταγραφές του.

Η λίστα πλησιάζει το τέλος της με τον Dyche. Μπορεί να βρίσκεται στον πάγκο κάποιας ομάδας και δη στην Αγγλιά, όμως ο Dyche κίνησε το ενδιαφέρον του συλλόγου. Ο προπονητής όμως δεν ενδιαφέρθηκε για την πρόταση και προτίμησε να παραμείνει στην Burnley παρά και το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο σύλλογος της Everton γι’ αυτόν.

Τέλος, η μεταγραφή που ούτε αυτή έγινε ήταν ο Sousa πρώην προπονητής των QPR, Swansea και Leicester. Μετά λοιπόν τα 4 άκυρα, η ομάδα ζήτησε από τον Moyes να αναλάβει και στο πρόσωπό του βλέπει τον προπονητή που θα σώσει την κατάσταση…μάλλον.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *