Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο πρόεδρος της Napoli απάντησε στον Ibrahimovic

Τον θαυμασμό του πελάτη του στην ομάδα και την πόλη της Napoli είχε εκφράσει πρόσφατα o Mino Raiola, ατζέντης του Zlatan Ibrahimovic, με την απάντηση να έρχεται τώρα από τον πρόεδρο των Ναπολιτάνων.

Ο Aurelio De Laurentiis, λοιπόν, γνωστός στο αγγλικό κοινό και από το «σίριαλ» με τον Gonzalo Higuaín το περασμένο καλοκαίρι, σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τον Ibrahimovic ως την «ονειρεμένη μεταγραφή», αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι είχε και ένα δείπνο με το Σουηδό στράικερ, τον οποίο έχει γνωρίσει από κοντά.

«Η ονειρεμένη μεταγραφή; Πάντα θέλω να πηγαίνω μπροστά με τα μέσα που διαθέτω. Αλλά ένας τον οποίο θα ήθελα, είναι ένας «γίγαντας» που αγωνίζεται τώρα στη Manchester United. Έχω δειπνήσει μαζί του στο Los Angeles και είναι απίστευτα ωραίος τύπος, παρόλο που φαίνεται διαρκώς θυμωμένος. Φυσικά γνωρίζετε σε ποιον αναφέρομαι, έτσι;», ήταν τα λόγια του προέδρου της Napoli σε συνέντευξή του, αναφερόμενος προφανώς στον Ibrahimovic.

Να σημειωθεί πως ο 35χρονος Σουηδός είναι πολύ κοντά στο να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Manchester United για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο ακόμη τίποτα δεν είναι οριστικό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *