Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ο Alli θυμίζει Lampard»

Το εγκώμιο του Dele Alli έπλεξε ο παλαίμαχος σπουδαίος αμυντικός της Tottenham, Ledley King, παρομοιάζοντας μάλιστα τον νεαρό μέσο με το θρύλο της Chelsea, Frank Lampard.

Ο King μίλησε στην Evening Standard για τον Alli, τονίζοντας τις αρετές που διαθέτει παρά το νεαρό της ηλικίας του και σημειώνοντας πόσο σημαντικός είναι για τους Spurs.

«Έχει μεγάλη εξέλιξη και προσθέτει διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι του. Μπορεί να πάρει τη μπάλα και να δημιουργήσει σπουδαίες προϋποθέσεις, σαν ένα είδος δεύτερου επιθετικού. Έπρεπε να προσαρμοστεί στο νέο του ρόλο λόγω της προσέγγισης της ομάδας. Ορισμένες φορές χρειάζεται να αγωνιστεί στα αριστερά ή στο κέντρο, αλλά όποτε το έχει πράξει αφήνει το στίγμα του και πάντα είναι επικίνδυνος για τους αντιπάλους, κάτι που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για έναν μέσο», υποστήριξε ο παλαίμαχος αμυντικός της Tottenham, συμπληρώνοντας:

«Μοιάζει λίγο με τον Frank Lampard σε αυτό τον τομέα, καθώς μπορείς να βασιστείς πάνω του για να πετύχει αρκετά τέρματα από το κέντρο και από διαφορετικές αποστάσεις. Τέτοιοι παίκτες είναι σαν τη χρυσόσκονη».

Να σημειωθεί πως ο 20χρονος Alli μετρά 11 τέρματα στη φετινή Premier League, διόλου ευκαταφρόνητο νούμερο για έναν μέσο.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *