Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Ancelotti εκθειάζει Conte

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Antonio Conte ένας πρώην τεχνικός της Chelsea, επίσης Ιταλός, και νυν της Bayern Munich, o Carlo Ancelotti.

O Ancelotti, που εργάστηκε στους μπλε από το 2009 έως το 2011, ενώ έχει διατελέσει και προπονητής της Juventus, όπως και ο Conte, χαρακτήρισε «απίστευτο» το σερί του συμπατριώτη του αλλά και τη δουλειά που κάνει στο Λονδίνο και τόνισε πως έχει καταφέρει να περάσει στην ομάδα του τα χαρακτηριστικά που θέλει.

«Αυτό που κάνει ο Conte στην Chelsea είναι απίθανο, έκτακτο. Ο Antonio έχει αποφασιστικότητα, ιδέες, προσωπικότητα και εμπειρία. Είναι ώριμος σαν προπονητής και αισθάνομαι πραγματικά χαρούμενος για εκείνον», ανέφερε ο Ancelotti στην Gazzetta dello Sport.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Ancelotti, που κατέκτησε το πρωτάθλημα με την Chelsea αλλά και το FA Cup τη σεζόν 2009/10, συνέκρινε τον Conte με τον Zinedine Zidane της Real Madrid:

«Ο Zidane έχει κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο και το Champions League και υπήρχαν άνθρωποι που πίστευαν πως δεν είναι προπονητής. Η αλήθεια είναι πως ο Conte και ο Zidane είχαν ποιότητα ως ποδοσφαιριστές και την πήραν μαζί τους και στις νέες τους δουλειές (σ.σ. ως προπονητές)».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *