Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Hughes μίλησε ανοιχτά για τους δανεικούς

Ειδική αναφορά στους παίκτες της ομάδας του που αγωνίζονται δανεικοί σε άλλους συλλόγους έκανε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Stoke City, Mark Hughes.

Ο Ουαλός προπονητής αναφέρθηκε στην περίπτωση του Bojan Krkic, για τον οποίο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής, ενώ αντίθετα τόνισε πως κάποιοι από τους δανεικούς θα αποχωρήσουν οριστικά.

«Ορισμένοι θα αποχωρήσουν, αυτό είναι σίγουρο. Κάποιοι ίσως επιστρέψουν. Θα περιμένουμε και θα δούμε. Ο Philipp Wollscheid δυσκολεύτηκε εν τέλει (στη Wolfsburg) και έπεσε πάνω σε αλλαγή προπονητή, όμως δούλεψε σκληρά για να επιστρέψει στα πλάνα του νέου τεχνικού, επομένως είναι μια καλή περίπτωση», ανέφερε ο Hughes και συμπλήρωσε:

«Ο Joselu έπαιξε αρκετά (σ.σ. 20 ματς με την Deportivo La Coruna) και ο Bojan, παρότι εκείνοι που τον συμβουλεύουν διάλεξαν το λάθος σύλλογο (Mainz), λόγω του τρόπου παιχνιδιού του, εντούτοις τα πήγε καλά όταν πήρε την ευκαιρία».

Να σημειωθεί ότι ο Bojan συνέβαλε αρκετά στην παραμονή της Mainz στην Bundesliga με ένα εξαιρετικό ματς που έκανε κόντρα στην Bayern, ωστόσο γενικά αγωνίστηκε μόλις 10 φορές από το Γενάρη και πέτυχε ένα τέρμα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *