Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Ο Ozil είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος της Arsenal»

Την άποψη πως οι φίλαθλοι της Arsenal χρησιμοποιούν τον Mesut Ozil ως «αποδιοπομπαίο τράγο» για τις πρόσφατες κακές εμφανίσεις της ομάδας που συνοδεύτηκαν από αποτυχίες, εξέφρασε ο ατζέντης του Γερμανού Dr Erkut Sogut, μιλώντας στο BBC Sport.

Ο Sogut τόνισε ότι ο Ozil είναι απόλυτα προσηλωμένος και 100% μαχητικός και αφοσιωμένος στους Gunners, αρνήθηκε την κατηγορία πως ο 28χρονος δεν αγωνίζεται καλά στα «μεγάλα» παιχνίδια ενώ σημείωσε πως μάλλον δέχεται τόσα «πυρά» εξαιτίας του μεγάλου μισθού και της τιμής του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

«Η κριτική είναι φυσιολογική όταν κάποιος παίζει άσχημα. Αλλά ο Mesut νιώθει πως ο κόσμος δεν επικεντρώνεται στις εμφανίσεις του, αλλά τον χρησιμοποιεί ως αποδιοπομπαίο τράγο για τα άσχημα αποτελέσματα της ομάδας. Στο ματς με τη Bayern, οι αντίπαλοι είχαν 74% κατοχή, πως μπορεί λοιπόν κάποιος που αγωνίζεται ως «δεκάρι» να δημιουργήσει ευκαιρίες αν δεν υπάρχει κατοχή της μπάλας;», υποστήριξε αρχικά ο ατζέντης του Γερμανού διεθνούς.

«Σε τέτοια ματς συνήθως μπαίνει στο στόχαστρο του κόσμου κάποιος που αξιζει πολλά χρήματα και λαμβάνει μεγάλο μισθό-και αυτός είναι ο Mesut. Αλλά δε γίνεται να είσαι διαρκώς ο αποδιοπομπαίος τράγος, δεν είναι δίκαιο. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και η Arsenal αυτή τη στιγμή δεν αποδίδει καλά ως ομάδα. Έντεκα παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στην Bayern αλλά ο Ozil απομονώθηκε και κριτικαρίστηκε, αυτός είναι δηλαδή ο λόγος που η ομάδα δέχθηκε πέντε γκολ;», αναρωτήθηκε εν συνεχεία ο Sogut, για να καταλήξει:

«Δεν συμφωνώ στο ότι ο Mesut δεν αποδίδει στα μεγάλα ματς. Δηλαδή τι έχετε να πείτε για το ματς με την Chelsea φέτος ή με τη United πέρυσι; Ή για τα παιχνίδια απέναντι σε Ιταλία και Γαλλία για το Euro 2016; Αρκετοί πιστεύουν πως δεν μάχεται και δεν κάνει αρκετά τάκλιν λόγω της γλώσσας του σώματος, όμως δεν είναι έτσι. Είναι αποφασισμένος να πετύχει, θυμώνει όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα. Δεν νομίζω ότι η κριτική που του ασκείται τον έχει επηρεάσει σε ψυχολογικό επίπεδο. Ο Ozil είναι πλήρως αφοσιωμένος στο σύλλογο και δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα δίνει το 100% των δυνατοτήτων του. Έχει στεναχωρηθεί για τους οπαδούς και με το γεγονός ότι δεν κατάφερε μαζί με τους συμπαίκτες του να πάρουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο Μόναχο».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *