Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ο Vardy απάντησε στην κριτική

Τη δική του απάντηση στα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες, μετά την απομάκρυνση του Claudio Ranieri από τον πάγκο της Leicester, έδωσε ο Jamie Vardy.

Οι παίκτες των Foxes κατηγορούνται από τον αγγλικό Τύπο -και από τους Gary Neville και Jamie Carragher» ως υπεύθυνοι για την απόλυση του Ιταλού, καθώς υπάρχει η πεποίθηση ότι δεν έδιναν τον καλό τους εαυτό και ήθελαν την απομάκρυνσή του, τη στιγμή που χθες έδειξαν ένα εντελώς άλλο πρόσωπο απέναντι στη Liverpool.

«Έχουμε δεχθεί αρκετά άδικη κριτική με όσα γράφονται στον Τύπο τελευταία και θέλαμε να βγάλουμε μια αντίδραση (σ.σ. κόντρα στη Liverpool). Η εμφάνισή μας έδειξε ότι θέλαμε να το κάνουμε αλλά εξαρτάται από εμάς να το κάνουμε και σε πιο σταθερή βάση. Δεν μπορώ να πω ακριβώς (σ.σ. τι πηγαίνει στραβά φέτος), έχουμε δουλέψει αρκετά και δεν μας βγαίνει συχνά το επιθυμητό αποτέλεσμα, ωστόσο απόψε όλα πήγαν ρολόι. Είμαι ιδιαίτερα απογοητευμένος με τα γκολ που έχω πετύχει φέτος αλλά ελπίζω πως αυτά τα δύο θα με ανεβάσουν και θα έρθουν περισσότερα. Θέλαμε να δείξουμε ξανά ότι έχουμε μαχητική νοοτροπία«, σημείωσε ο διεθνής φορ στο Sky Sports μετά το χθεσινοβραδινό αγώνα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *