Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πάει για το μεγάλο μπαμ η United;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Manchester United είναι έτοιμη να κάνει μια απίστευτη προσφορά για τον σταρ της Barcelona, Neymar.

Πρόσφατα ο Neymar άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αγγλία λέγοντας: »Μου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού και οι ομάδες και ποιος ξέρει, κάποια μέρα θα ήθελα να αγωνιστώ και εγώ».

Σύμφωνα με πηγές η Manchester United είναι έτοιμη να καταθέσει στο τραπέζι το ποσό των 200 εκατ ευρώ καθώς και απολαβές που θα αγγίζουν τα 25 εκατ ευρώ τον χρόνο κάνοντας τον έτσι τον πιο υψηλά αμειβόμενο παίχτη της Premier League.

Ο Special One σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις φήμες γύρω από το όνομα του Neymar.Χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος είπε: »Είναι μία εικασία.Πάντα προσπαθώ να είμαι ρεαλιστικός και να ζητάω από τους συλλόγους και να τους ρωτάω για το τι μπορούν να μου δώσουν.Το να ρωτήσω για τον Neymar είναι παράλογο. Ένας σύλλογος σαν την Barcelona δεν μπορεί και δεν θα χάσει τον Neymar.Μπορεί ο Messi να είναι ακόμα νέος και να έχει χρόνια μπροστά του καθώς είναι μόνο 30 χρονών και ο Neymar είναι ο ιδανικός παίχτης για να βοηθήσει και να αντικαταστήσει αργότερα τον Messi. Όσο το σκέφτομαι τόσο πιστεύω το να αποκτήσουμε τον Neymar είναι σαν να προσπαθούμε να παραβιάσουμε ένα πολύ ασφαλές μέρος, είναι απίθανο».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *