Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πάει να φτιάξει υπερ-ομάδα η PSG από PL

Μετά την προσθήκη του Neymar Jr αλλά και του Mbappe, η PSG φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει με τις προσθήκες και βάζει και άλλους παίκτες στο μάτι και αυτή τη φορά από την Premier League.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον Αγγλικό αλλά και Γαλλικό τύπο, ήδη οι «Παριζιάνοι» έχουν αναγνωρίσει τους δύο επόμενους στόχους τους. Μπορεί να ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο το μεταγραφικό παζάρι για την PSG και να ξόδεψε υπέρογκα ποσά για να το επιτύχει, η ομάδα όμως στοχεύει ακόμα ψηλότερα και δεν θα ησυχάσει αν δεν δυναμώσει κι άλλο το ρόστερ της.

Ξεκινώντας λοιπόν να αναφέρουμε πως ήδη έχει ακουστεί το όνομα του Coutinho. Ο παίκτης της Liverpool και συμπαίκτης τους Neymar στην εθνική, φαίνεται ότι ήδη πιέζεται από τον δεύτερο, να ξεχάσει την Barcelona και να κοιτάξει προς Παρίσι μεριά. Μάλιστα ο Neymar Jr, σύμφωνα ξανά με δημοσιεύματα, φαίνεται να πιέζει την ομάδα του  να ολοκληρώσει το ερχόμενο καλοκαίρι τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου φίλου του. Μετά το όνομα του Coutinho έρχονται άλλα δύο να προστεθούν στην λίστα των Γάλλων.

Το σήριαλ μεταξύ De Gea και Real Madrid καλά κρατεί. Κάθε μεταγραφική σεζόν, ο Ισπανός τερματοφύλακας συνδέεται με έξοδο από την Manchester United και μετακίνηση στην «Βασίλισσα». Μπορεί το 2015 να έφτασε κοντά σε αυτό το σενάριο, όμως ο κίπερ των «Διαβόλων» παραμένει στο Manchester. Μπορεί λοιπόν αυτό το σήριαλ να κρατά χρόνια, όμως τώρα στο παιχνίδι μπαίνει και η PSG, η οποία θέλει να ενισχύσει την άμυνά της με την προσθήκη ενός κορυφαίου τερματοφύλακα και ο στόχος δεν είναι άλλος από τον De Gea.

Τέλος, η PSG φαίνεται πως προτιμά Premier League γι’ ακόμη μια φορά για της αγορές της και μόλις χτες κυκλοφόρησε η φήμη πως είναι διατεθειμένη να δώσει £90m για τις υπηρεσίες του N’Golo Kanté. Ο Γάλλος που έχει τραβήξει τις εντυπώσεις όχι μόνο κατά τη θητεία του με την Chelsea αλλά και με την Leicester φαίνεται να έχει μπει στο ραντάρ των συμπατριωτών του.

Μένει μονάχα να δούμε τι απ’ αυτά είναι αληθινά και αν τελικά η PSG είναι διατεθειμένη να ξοδέψει ξανά μεγάλα ποσά για την απόκτηση όλων αυτών των παικτών.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *