Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πήρε αντι-Arnautovic η Stoke

Το νέο της Νο10 φαίνεται πως βρήκε η Stoke City στο πρόσωπο του Eric Choupo-Moting, ο οποίος ανακοινώθηκε ως ελεύθερος από τη Schalke 04.

Πρόκειται για Καμερουνέζο επιθετικό, που μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ, και ο οποίος ίσως καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Marko Arnautovic, που πωλήθηκε στη West Ham. Σε ηλικία 28 ετών, είναι διεθνής με το Καμερούν και είχε μείνει νωρίτερα ελεύθερος από τη γερμανική ομάδα έπειτα από μια τριετία.

Θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 10 στην πλάτη, ενώ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Mark Hughes. Συνολικά έχει χριστεί διεθνής 42 φορές, πετυχαίνοντας 13 γκολ, και την περασμένη σεζόν μέτρησε 30 ματς με τη Schalke.Έτσι, έγινε η τέταρτη μεταγραφή των «Potters» μετά τους Darren Fletcher, Kurt Zouma και Josh Tymon.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Choupo-Moting βρισκόταν στο στόχαστρο της Stoke εδώ και κάποια χρόνια, κάτι που γνωστοποίησε και ο ίδιος ο σύλλογος κατά την παρουσίασή του, αποκαλύπτοντας ότι είχε επιχειρήσει να τον αποκτήσει ξανά πριν τέσσερα χρόνια, όταν βρισκόταν στην Mainz.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *