Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πήρε (και) Sandro η Everton

Στην τέταρτη μεταγραφική της προσθήκη για φέτος προέβη η Everton, η οποία απέκτησε και τον τρομερά ελπιδοφόρο Sandro Ramirez από την Malaga.

Οι «Toffees» κατέβαλαν τη ρήτρα αποδέσμευσης των 5,25 εκατομμυρίων λιρών στην Ισπανική ομάδα και θα κάνουν δικό τους τον 21χρονο επιθετικό, ο οποίος είναι και διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Ισπανίας. Έτσι, μέχρι στιγμής η Everton έχει ξοδέψει περισσότερα από 60 εκατομμύρια λίρες σε μεταγραφές και έπεται και συνέχεια.

Ο Sandro μόλις πέρυσι μετακόμισε στη Malaga από την Barcelona, και πέτυχε 14 τέρματα σε 30 εμφανίσεις την περασμένη σεζόν. Μάλιστα, η ομάδα του Ronald Koeman φαίνεται πως κέρδισε στην κούρσα της απόκτησης του νεαρού άσου την Juventus, η οποία επίσης τον είχε βάλει στο στόχαστρό της. Επιπλέον, θα είναι ο δεύτερος παίκτης που χάνει η Atletico Madrid λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών που της έχει επιβληθεί, καθώς αρχικώς λεγόταν πως είχε συμφωνήσει να πάει στην ισπανική πρωτεύουσα.

Η Everton τα πηγαίνει εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι και έχει ήδη αποκτήσει τους Jordan Pickford, Davy Klaassen και Henry Onyekuru, ενώ δεν σταματά εδώ αφού σύμφωνα με τo Sky Sports ο Michael Keane της Burnley υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό των «Toffees» επίσης.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *