Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Παίρνει παίκτη της PSG η West Brom

Λίγη ώρα αφότου ανακοίνωσε την απόκτηση του Kieran Gibbs από την Arsenal, η West Brom είναι έτοιμη να «κλείσει» άλλη μια σπουδαία προσθήκη συνεχίζοντας την ενίσχυσή της.

Πρόκειται για τον Grzegorz Krychowiak της Paris Saint-Germain, ο οποίος σύμφωνα με πηγές του Sky Sports ενδέχεται να αποκτηθεί ως δανεικός για ένα χρόνο. Πρόκειται αναμφίβολα για μια σημαντικότατη μεταγραφή από πλευράς «Baggies», αφού ο Πολωνός διεθνής μπορεί να μην κατάφερε να καθιερωθεί στο Παρίσι, ωστόσο έχει αποτελέσει βασικότατο στέλεχος στη Sevilla τα προηγούμενα χρόνια, με την οποία κατέκτησε δύο φορές το Europa League.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 27χρονος άσος θα ταξιδέψει σήμερα στην Αγγλία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, ενώ ο ίδιος φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Premier League. Να σημειωθεί πως η PSG δαπάνησε 27 εκατομμύρια λίρες για την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι, ενώ φέτος βρέθηκε στο ραντάρ των Leicester, Juventus, Fenerbahce και Lyon.

Υπενθυμίζεται πως η West Brom έχει ξεκινήσει θεαματικά φέτος τη σεζόν και παραμένει αήττητη έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *