Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Παγώνει» το ενδιαφέρον της για Hazard η Real

Σημαντική ανάσα για την Chelsea και τον Antonio Conte, εφόσον ευσταθούν τα δημοσιεύματα, καθώς η παραμονή του Eden Hazard μοιάζει πλέον πιθανότερη από πριν.

Συγκεκριμένα, ο βρετανικός Τύπος και η Daily Star ειδικότερα, αναφέρει πως η Real Madrid είναι έτοιμη να «παγώσει» το ενδιαφέρον της για τον Βέλγο εξτρέμ, αναζητώντας και άλλους υποψηφίους για τη θέση. Ο 26χρονος αποτελεί θεμελιώδες κομμάτι στην «μηχανή» του Conte και έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Premier League, ενώ φημολογείται πως επιθυμεί να τεστάρει τις δυνατότητές του και στην Ισπανία, έχοντας ως στόχο τη Χρυσή Μπάλα.

Η Real, λοιπόν, δείχνει πλέον να κοιτάζει και άλλες λύσεις για την επίθεσή της, κυρίως νεαρότερους παίκτες, με τον εξαιρετικό Kylian Mbappe να έρχεται στο προσκήνιο. Συν τοις άλλοις, οι Μαδριλένοι διαθέτουν πληθώρα ποδοσφαιριστών για τα άκρα της επίθεσης και διστάζουν να δαπανήσει ένα τεράστιο ποσό για έναν παίκτη που μπορεί και να βρίσκεται στον πάγκο.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Real καλοβλέπει ακόμα και τον Thibaut Courtois, ωστόσο πρώτος στόχος της για τα γκολπόστ εξακολουθεί να είναι ο David de Gea της Manchester United.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *