Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πανωλεθρία για Εverton…

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η Everton γνώρισε την ήττα -αυτή τη φορά στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League– με 3-0 από την Atalanta και φαίνεται πως οι πρώτοι «τριγμοί» στην ομάδα του Ronald Koeman δεν είναι μακριά.

Οι «Toffees» έμειναν ξανά μακριά από τον καλό τους εαυτό και έχασαν με κάτω τα χέρια από τους Ιταλούς, οι οποίοι μάλιστα πέτυχαν τρία γκολ στο ημίχρονο. Άκρως απογοητευτικό ξεκίνημα στη διοργάνωση και σίγουρα θα πρέπει η αγγλική ομάδα να λάβει άμεσα μέτρα προκειμένου να μην μείνει εκτός στόχων από την αρχή της σεζόν, η οποία μάλιστα ξεκίνησε με τεράστιες ελπίδες.

Το ματς

Η Atalanta ήταν η καλύτερη ομάδα από την αρχή του ματς και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ από σχετικά νωρίς, στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Andrea Masiello έπιασε μια κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και αφού η μπάλα κόντραρε κατέληξε στα δίχτυα του Maarten Stekelenburg για το 1-0.

Οι Ιταλοί συνέχισαν να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και στο 41ο λεπτό ο Alejandro Gomez με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του, τροφοδοτούμενος από τον Andrea Petagna και στέλνοντας την Everton στο καναβάτσο. Και ο εφιάλτης ολοκληρώθηκε πριν καν ολοκληρωθούν τα 45′, καθώς πριν καλά-καλά προλάβουν οι Άγγλοι να συνέλθουν από το σοκ, ο Bryan Cristante με σουτ εντός περιοχής έγραψε το 3-0, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά το παιχνίδι.

Παρά τις αλλαγές του Koeman και μια καλή στιγμή από τον Wayne Rooney, τα πράγματα δεν άλλαξαν ουσιαστικά στο δεύτερο μέρος. Μάλιστα, ο Gomez είχε μια ευκαιρία να πετύχει και τέταρτο τέρμα για την ομάδα του, που πήρε σπουδαία νίκη στην επιστροφή της στην Ευρώπη μετά από 26 ολόκληρα χρόνια.

Η Everton πάντως προβλημάτισε ιδιαίτερα για μια ακόμη φορά, μετά από τις συνεχόμενες ήττες από Chelsea και Tottenham και έδειξε να μην έχει «δέσει» σαν ομάδα. Μάλιστα, αν αναλογιστεί κανείς πόσα χρήματα χάλασε το καλοκαίρι για παίκτες όπως ο Sandro Ramirez, o Michael Keane, o Gylfi Sigurdsson και ο Davy Klaassen, καταλαβαίνει πως είναι λογικό η πίεση προς το πρόσωπο του Koeman πλέον να αυξάνεται.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Lyon αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού και έτσι πλέον η Everton είναι ουραγός του ομίλου χωρίς βαθμό.

Συνθέσεις

Atalanta: Berisha, Palomino, Masiello (77′ Caldara), Toloi, Cristante (82′ Kurtic), Freuler, de Roon, Hateboer, Castagne, Petagna (79′ Cornelius), Gomez

Everton: Stekelenburg, Keane, Jagielka, Baines, Holgate, Besic, Schneiderlin (66′ Ramirez), Vlasic, Sigurdsson, Calvert-Lewin (76′ Mirallas), Rooney (66′ Klaassen)

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *