Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Παράπονα από Gray

O 21χρονος παίκτης που βρίσκεται ακόμη στο στόχαστρο της Bournemouth εξέφρασε δημόσια τους προβληματισμούς αλλά και τα παράπονά του από τον σύλλογο της Leicester.

Ερωτηθείς μετά τον αγώνα της Εθνικής Αγγλίας U21, όπου ο Demarai Gray πέτυχε και το πρώτο γκολ της αναμέτρησης στην νίκη της ομάδας ενάντια στη Latvia, δήλωσε πως υπήρξαν στιγμές που πίστεψε πως θα μπορούσε να αποχωρήσει από την ομάδα του Craig Shakespeare. Ο Gray συνέχισε λέγοντας πως παρόλο που έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνίζεται περισσότερο και παρά της υποσχέσεις του προπονητή για περισσότερα αγωνιστικά λεπτά ακόμα δεν έχει βρει την ευκαιρία του να σηκωθεί από τον πάγκο.

Στο τέλος ο παίκτης συμπλήρωσε: «Το πιο δύσκολο κομμάτι του ποδοσφαίρου είναι το ψυχολογικό. Έχω μάθει τους τελευταίους 18 μήνες πώς να αντιμετωπίζω την απογοήτευση όταν δεν παίζω. Θέλω να αγωνίζομαι σε κάθε παιχνίδι και όταν δεν το κάνω, είμαι απογοητευμένος. Πρέπει να εργαστώ σκληρά για να μην απογοητεύομαι όλη την ώρα και να προσπαθήσω να βρω τον δρόμο μου στην βασική ομάδα.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *