Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πιο συγκεντρωμένος φέτος ο Lukaku

Πολύ πιο συγκεντρωμένος και ταπεινός σε σχέση με πέρυσι εμφανίζεται φέτος ο Romelu Lukaku, κάτι που τόνισε και σε δηλώσεις του στην Express.

Ο Βέλγος φορ της Everton, που είναι πρώτος σκόρερ στην Premier League αυτή τη στιγμή με 18 τέρματα, τόνισε πως δεν κάθεται να σκεφτεί το μακροπρόθεσμο μέλλον του, αλλά παραμένει προσηλωμένος στους άμεσους στόχους των Toffees και στο πως θα παρουσιάζεται κάθε αγωνιστική και καλύτερος.

«Είμαι προσηλωμένος μόνο σε αυτή την περίοδο και δεν σκέφτομαι μακριά. Αυτό ήταν το λάθος που έκανα πέρυσι, επικεντρωνόμουν ήδη στο μέλλον και σκεφτόμουν το τι θα ακολουθήσει, αντί για το παρόν. Τώρα κοιτάζω μόνο παιχνίδι με το παιχνίδι, μέρα με τη μέρα. Βελτιώνομαι, μπαίνω στο γήπεδο, κάνω τη δουλειά μου και έπειτα γυρίζω σπίτι και ξεκουράζομαι, αλλά και γυμνάζομαι για να είμαι έτοιμος για το επόμενο ματς. Κάθε μέρα ξεχωριστά», σημείωσε ο υψηλόσωμος φορ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι συνδέθηκε με αρκετούς συλλόγους, μεταξύ των οποίων η Chelsea, η Arsenal και η Bayern Munich.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *