Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πιστεύει στην ομάδα του ο Keane

Πεπεισμένος πως η Burnley μπορεί να κόψει βαθμούς από την Chelsea στην επερχόμενη αναμέτρησή τους, εμφανίστηκε ο Michael Keane.

Η ομάδα του Antonio Conte μετράει μόλις μία ήττα από το Σεπτέμβριο, με τον αμυντικό της Burnley να τονίζει πως εκείνος κι η ομάδα του μπορούν να κάνουν την έκπληξη, κερδίζοντάς τους. Σε περίπτωση που το κατορθώσουν, θα διευρύνουν το φετινό αήττητο εντός έδρας σερί τους στα δέκα παιχνίδια.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Michael Keane: «Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε την Chelsea. Η εντός έδρας εμφανίσεις μας είναι απίστευτες. Θα έχουν ένα σκληρό παιχνίδι. Έχουν πολλούς εξαιρετικούς παίκτες σε καλή κατάσταση. Θα είναι δύσκολο, αλλά όταν είμαστε στην έδρα μας μπροστά στους οπαδούς μας, έχουμε την πίστη πως μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε. Το δείξαμε και κόντρα στη Liverpool. Οι οπαδοί στο Turf Moor είναι εξαιρετικοί. Πάντα μας υποστηρίζουν, δε μας εγκαταλείπουν και είναι αισιόδοξοι. Αυτό περνάει στους παίκτες. Κάθε φορά που παίζουμε εντός έδρας, νιώθουμε πως θα κερδίσουμε. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Αυτό έρχεται με τα παιχνίδια και τις πολλές νίκες».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *