Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πιστεύει στον Ake ο Conte

Την πρώτη συζήτηση που είχαν με τον Antonio Conte στην επιστροφή του στην Chelsea αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Nathan Ake.

Ο Nathan Ake αποτελεί την μοναδική μετεγγραφή της Chelsea για τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον νεαρό Ολλανδό να επιστρέφει από τον δανεισμό του στην Bournemouth.

Ο νεαρός αριστερός μπακ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχαν τον πρώτο καιρό με τον Antonio Conte, τονίζοντας την εμπιστοσύνη που του έδειξε από την πρώτη στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο προπονητής μου είπε ότι με βλέπει σε πολλές και διαφορετικές θέσεις, σαν αριστερό μπακ-χαφ και σαν αριστερό σέντερ μπακ. Μου είπε να προπονηθώ καλά και να περιμένω τις ευκαιρίες μου. Η πρώτη ήταν στον αγώνα του FA Cup και πήγε αρκετά καλά. Μπορεί να πηγαίνει πάντα καλύτερα. Ελπίζω να πάρω περισσότερες ευκαιρίες για να δείξω τι μπορώ να κάνω και τι έχω μάθει τα τελευταία χρόνια. Αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν κοιτάζω πιο μακριά. Αυτός είναι ο δρόμος που πήρα. Ήταν δύσκολος γιατί όλοι πίστευαν ότι είναι αδύνατο να τα καταφέρω. Γι’ αυτό θέλω να τα καταφέρω».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *