Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πλήγμα εκτός Αγγλίας για την Chelsea

Μια αρκετά δυσάρεστη είδηση έφτασε στους ανθρώπους της Chelsea και το τεχνικό επιτελείο του Antonio Conte, καθώς ο μπακ της ομάδας, Baba Rahman, που αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στη Schalke 04, τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και τίθεται νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Γκανέζος άσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του πόδι και επιστρέφει άμεσα στη Γερμανία ώστε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να ξεκινήσει αποθεραπεία.

Το περιστατικό του τραυματισμού του 22χρονου έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα, στο παιχνίδι της Γκάνας απέναντι στην Ουγκάντα για τη φάση των ομίλων του Copa Africa.

Ο Rahman αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015, μετά την αποχώρηση του Filipe Luis, και πραγματοποίησε 23 εμφανίσεις στην πρώτη του σεζόν στο Λονδίνο. Ωστόσο, δεν έπεισε τον Antonio Conte, ο οποίος τον παραχώρησε δανεικό στη Schalke, στην οποία πρόλαβε να καταγράψει 21 συμμετοχές, ένα γκολ και δύο ασίστ.

Πάντως, σύμφωνα με πηγές ο νεαρός μπακ δεν θα επιστρέψει στην Chelsea τώρα, απλώς θα αποφασιστεί από κοινού με τους Γερμανούς, που είναι το καταλληλότερο μέρος να πραγματοποιηθεί η αποθεραπεία του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *