Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πληρώνει τη ρήτρα για Griezmann η United

Έτοιμη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Antoine Griezmann, η οποία φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ, είναι η Manchester United, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror.

Ο επιθετικός της Atletico Madrid φέρεται να βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο του Jose Mourinho, ο οποίος παρόλα αυτά έχει αρνηθεί να επιβεβαιώσει δημόσια το ενδιαφέρον του. Οι «Red Devils» εξασφάλισαν ένα εισιτήριο για το Champions League της νέας περιόδου με την κατάκτηση του Europa League και πλέον έχουν μεγάλα σχέδια για το καλοκαίρι, προκειμένου να χτίσουν μια δυνατή ομάδα.

Ο Γάλλος, λοιπόν, παραμένει ο νο1 στόχος του συλλόγου και η United δείχνει πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να τον πάρει στο Old Trafford για να δώσει ενέργεια και εκρηκτικότητα στην επίθεση. Βέβαια, μια ενδεχόμενη μεταγραφή του Griezmann ίσως σημάνει το τέλος για τον αρχηγό της ομάδας, Wayne Rooney.

O Άγγλος επιθετικός δεν δείχνει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Mourinho και τα αγγλικά ΜΜΕ τον φέρνουν όλο και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου, με πιθανότερους προορισμούς την Κίνα ή την Everton, με την πρώτη επιλογή να μοιάζει ρεαλιστικότερη.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *