Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πλησιάζει σε Hernandez η West Ham

Την απόκτηση του Javier Hernandez ευελπιστεί να καταφέρει να ολοκληρώσει εντός των επόμενων ημερών η West Ham, η οποία θα πάρει επίσης και τον Joe Hart στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος σήμερα, μετά από «ναυάγιο» με αρκετούς ποδοσφαιριστές, ο Μεξικανός δείχνει να είναι ο εκλεκτός του Slaven Bilic για την επίθεση της ομάδας του και το deal μοιάζει αρκετά κοντά στο να ολοκληρωθεί. Οι «Hammers» έχουν την ευκαιρία να τον αποκτήσουν έναντι μόλις 13 εκατομμυρίων λιρών, λόγω ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του με τη Bayer Leverkusen.

Ο πρώην επιθετικός της Manchester United την τελευταία διετία στη Γερμανία βρήκε τον καλό του εαυτό και σκόραρε συνολικά 39 φορές, ενώ είναι και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής ομάδας του Μεξικού. Πάντως, ο Bilic έχει προειδοποιήσει πως θα γίνει κίνηση και για άλλους ποδοσφαιριστές, αφού θέλει να ανασυντάξει την ομάδα του για να αποφευχθεί μια αρνητική σεζόν σαν την περσινή.

Σε ό,τι αφορά τον Hart, πληροφορίες τον θέλουν να έχει ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ο δανεισμός του θα ολοκληρωθεί άμεσα, με την West Ham να διατηρεί οψιόν αγοράς για το επομενο καλοκαίρι. Αξιοσημείωτο και το γεγονός πως η Manchester City θα πληρώσει μέρος των αποδοχών του Άγγλου πορτιέρο, αφού η Ham δεν θα μπορούσε να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *