Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ποδαρικό με το «δεξί» για Silva

Η Hull αναδείχθηκε νικήτρια στον αγώνα των ουραγών της Premier με 2-0, αφήνοντας έτσι εκτός 4ου γύρου τη Swansea.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Και οι 2 ομάδες δημιούργησαν (κι έχασαν) ευκαιρίες με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Σιγά σιγά όμως οι Ουαλοί ισορρόπησαν και πήραν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρουν ούτε εκείνοι το δρόμο προς τα δίχτυα. Μοιραία, η ανάπαυλα βρήκε τις 2 ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη, με τις 2 αντίπαλες πλευρές να πλησιάζουν με αξιώσεις στο γκολ. Όσο ο χρόνος περνούσε γινόταν εμφανές ότι καμία από τις δυο ομάδες δεν ήθελε να προσθέσει έναν επαναληπτικό στο ίδιο βεβαρυμμένο πρόγραμμά της και θα έψαχνε το γκολ-πρόκριση. Η Swansea έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 76’ όταν το σουτ του Ki μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Jakupovic. 2 λεπτά αργότερα η Hull δεν άφησε τη δική της ευκαιρία και άνοιξε το σκορ με τον Hernandez ύστερα από σέντρα του Maloney. Στη συνέχεια η Swansea ανέβασε κι άλλο την πίεση της και το πλήρωσε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Tymon με σουτ στην απέναντι γωνία του Nordfeldt έγραψε το τελικό 2-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα 2 γκολ για τις «Τίγρεις» προήλθαν από αλλαγές του Silva.

Μετά από τον αποκλεισμό, o Clement μπορεί να συγκεντρωθεί στην προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας του χωρίς περαιτέρω περισπασμούς. Αντίθετα, ο Silva ξεκίνησε με το δεξί τη θητεία του στο KCOM Stadium και οδήγησε στη Hull στην πρώτη της νίκη από το Νοέμβριο. Ελπίζει από αυτήν να αποκτήσει το κατάλληλο μομέντουμ για τη δύσκολ συνέχεια.

 

Συνθέσεις

Hull (4-4-1-1): Jakupovic –  Meyler, Livermore, Dawson (70’ Maloney), Robertson –  Snodgrass, Huddlestone, Mason, Clucas –  Henriksen (63’ Hernandez) –  Diomande (89’ Tymon)

Swansea (4-3-3): Nordfeldt –  Naughton, Van der Hoom, Fernandez, Kingsley (67’ Rangel) –  Fer, Cork, Ki – Dyer (63’ Routledge), Baston (62’ Llorente),  Sigurdsson

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *