Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πολιορκείται ο Ranieri

Μπορεί ο Claudio Ranieri να αποτελεί παρελθόν από την Leicester εδώ και μερικές βδομάδες, όμως το όνομα του βρίσκεται ήδη στη λίστα πολλών συλλόγων για τη νέα χρονιά.

Ο Claudio Ranieri κατάφερε μέσα σε δύο χρόνια στην Leicester να φτάσει στο… Έβερεστ μέσω της κατάκτησης του πρωταθλήματος και μετά να… βουτήξει στο κενό με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία των «Αλεπούδων«.

Η δουλειά του, παρόλα αυτά, δεν έχει μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μιας και τόσο η Everton όσο και η Watford ενδιαφέρονται για την περίπτωση του. Συγκεκριμένα η Everton θα ενδιαφερθεί για τον Ιταλό τεχνικό μόνο σε περίπτωσης αποχώρησης του Ronald Koeman, κάτι που τη δεδομένη χρονική στιγμή φαντάζει απίθανο, την ώρα που η Watford θέλει τον Ranieri μετά και την διαφαινόμενη απομάκρυνση στο τέλος της χρονιάς του Walter Mazzarri.

O Ranieri γνωρίζεται αρκετά καλά με την οικογένεια Pozo, στην οποία ανήκει η Watford και με δεδομένη την εμπειρία του τεχνικού στην Premier League, οι διοκούντες των «Σφηκών» τον θέλουν για την επόμενη ημέρα του συλλόγου.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *