Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πολύ χαρούμενος ο Klopp για Coutinho

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την έκβαση που είχε η υπόθεση της ανανέωσης του Philippe Coutinho, εξέφρασε ο τεχνικός της Liverpool, Jurgen Klopp.

Όπως διαβάσατε χθες, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπέγραψε ανανέωση μέχρι το 2022, κλείνοντας την «πόρτα» στους υποψήφιους διεκδικητές του και ανακουφίζοντας τους οπαδούς των Reds.

«Είναι εξαιρετικό νέο και ξέρω πως όλοι όσοι σχετίζονται με τη Liverpool είναι ενθουσιασμένοι με την είδηση της ανανέωσης. Πιστεύω πως όλοι γνωρίζουν πόσο καλός ποδοσφαιριστής είναι ο Phil, αυτό δεν αμφισβητείται. Αλλά δεν βλέπει ο καθένας τον θετικό χαρακτήρα του και τη μεγάλη επιρροή του στα αποδυτήρια», σημείωσε ο Klopp.

«Τον γνώριζα πριν έρθω στη Liverpool και ήξερα πόσο ταλαντούχος είναι, αλλά από τότε που ήρθα εδώ είδα από κοντά τόσο τις σπουδαίες ικανότητές του, όσο και τη μεγάλη πρόοδό του. Είναι παγκόσμιας κλάσης. Το γεγονός ότι θέλει να μείνει εδώ και να γίνει μέρος αυτού που χτίζουμε δείχνει την αφοσίωσή του να γίνει καλύτερος και να είναι μέλος ενός σπουδαίου πρότζεκτ», πρόσθεσε ο Γερμανός τεχνικός.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *