Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προγνωστικά στοιχήματος. Με το άστρο του Πινό

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site. πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Οσασούνα – Βιγιαρεάλ η πρώτη αναμέτρηση της ημέρας. Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο άστρο του πιτσιρικά Γερεμί Πινό. Μεσοεπιθετικός 19 χρονών, μέρος του μεγάλου rotation που κάνει φέτος η Βιγιαρεάλ, κλασική τεχνική Ουνάι Έμερι για να έχει όλους τους παίχτες ζεστούς και ετοιμοπόλεμους. Μεγάλο σόου στον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Εσπανιόλ. Πέτυχε χατ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο και ολοκλήρωσε το κρεσέντο του με τέταρτο γκολ στο β’ ημίχρονο. Όταν έγινε αλλαγή αποθεώθηκε από οπαδούς και προπονητή.  Όσο αφορά τον αγώνα γενικά, η Οσασούνα δείχνει να μην είναι στα καλά της, με δύο κολλητές ήττες. Η Βιγιαρεάλ παρά τους αγώνες με την Γιουβέντους, δεν παραμελεί τους αγώνες στο πρωτάθλημα, αν και βρίσκεται οριακά εκτός προνομιούχου εξάδας που δίνει έξοδο στην Ευρώπη.

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Ο Ντίξι Ντιν πέθανε στο γήπεδο

Συνέχεια με την αναμέτρηση Εσπανιόλ – Χετάφε. Από αρνητικά αποτελέσματα προέρχονται και οι δύο. Η Εσπανιόλ ωστόσο αντιμετώπισε τις ομάδες από την δεύτερη έως την έβδομη θέση και είχε κάποια ενθαρρυντικά αποτελέσματα, όπως οι ισοπαλίες με Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα. Αντίθετα η Χετάφε, εκτός της επικής ήττας με ολική ανατροπή από την Ατλέτικο, αντιμετώπισε ομάδες της ζώνης του υποβιβασμού και κέρδισε μόνο την ουραγό Λεβάντε. Θα σπάσει κάπου η γκίνια της Εσπανιόλ και εδώ είναι μια καλή ευκαιρία.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά στοιχήματος στο Koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *