Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προετοιμασμένος για αποχωρήσεις ο Klopp

Ο Jurgen Klopp παραδέχτηκε πως είναι προετοιμασμένος να χάσει μερικούς από τους παίκτες του τον Γενάρη του 2018.

 

Δεδομένη θα πρέπει πλέον να θεωρούμε μια ακόμη κίνηση της Barcelona προς τον Coutinho της Liverpool. Ο Καταλανικός σύλλογος μπορεί να μην κατάφερε να τυλίξει τον Βραζιλιάνο άσσο των ‘Κόκκινων’ αλλά με τα δημοσιεύματα να οργιάζουν και τον πρόεδρο της ομάδας έτοιμο να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, ο σύλλογος του Merseyside είναι προετοιμασμένος για όλα.

Το ίδιο προετοιμασμένος φαίνεται να είναι και ο προπονητής των ‘Reds’, Klopp. Μετά την νίκη απέναντι στην νεοφώτιστη Brighton με 1-5, ο Γερμανός παραδέχτηκε πως μερικοί παίκτες μπορεί να θελήσουν να αποχωρήσουν το χειμώνα όπως στην περίπτωση του Phillipe Coutinho.

«Δεν μπορώ να απαντήσω γι ‘αυτό τώρα[αν θα φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής του τον χειμώνα]. Πολλά πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν. Ίσως ένας ή δύο παίκτες να μου πουν ότι θέλουν να πραγματοποιήσουν μια μετακίνηση και να πάνε κάπου αλλού. Εάν συμβεί αυτό, τότε θα πρέπει να το εξετάσουμε και να λάβουμε τις αποφάσεις μας.»

«Όσο έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι [να υπογράψουμε κάποιον] τότε θα πρέπει να σκεφτούμε αυτό το ενδεχόμενο.»

Μπορεί το καλοκαίρι ο Γερμανός τεχνικός να μην προχώρησε στην προσθήκη κάποιου αμυντικού, με την υπόθεση Virgil van Dijk να ναυαγεί, δεν σημαίνει πως πιθανότατα δεν θα ξανακινηθεί για την απόκτησή του.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *