Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Προπονήθηκε μόνος του ο Costa

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο επιθετικός της Chelsea, Diego Costa, με τα σενάρια να είναι διχασμένα.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός φορ, που έμεινε εκτός αποστολής στη νίκη των μπλε με 3-0 επί της πρωταθλήτριας Leicester, προπονήθηκε μόνος του στο Cobham, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, που είχαν ρεπό και επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις.

Η επίσημη ενημέρωση από πλευράς Chelsea ανέφερε ότι ο Costa δεν έλαβε μέρος στο σαββατιάτικο ματς εξαιτίας ενός προβλήματος στη μέση, τη στιγμή που ο Βρετανικός Τύπος κάνει λόγο για τεράστια προσφορά (μέχρι και 30 εκ. λίρες στον ίδιο) της κινεζικής Tianjin Quanjian προς το πρόσωπό του, η οποία τον αποσυντόνισε και οδήγησε στον τσακωμό με τον Antonio Conte.

Μάλιστα, σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως δύσκολα ο 28χρονος φορ θα αποχωρήσει μέσα στο Γενάρη μεν, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει στο Λονδίνο και μετά το καλοκαίρι δε.

Πάντως, αύριο επιστρέφει στις προπονήσεις και η υπόλοιπη ομάδα της Chelsea και ο Costa ενδέχεται να έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Conte, ώστε να λυθεί το θέμα γύρω από το μέλλον του, τη στιγμή που οι γιατροί του συλλόγου θα εξετάσουν εάν μπορεί ο Ισπανός να επιστρέψει σε πλήρεις ρυθμούς προπονήσεων.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *