Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πρωτιά η Wolves, πλήγμα με Terry!

Ένα από τα συναρπαστικότερα πρωταθλήματα εξελίσσεται η φετινή Championship. Η Wolves από το βράδυ της Παρασκευής απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής καθώς επικράτησε εύκολα με 2-0 την Fulham. Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα του  Nuno Espírito Santo, ευτύχησε αν ανοίξει το σκορ μόλις στο 9’ με τέρμα του Romain Saiss και να τα διπλασιάσει στο 26’ με τον Bonatini το οποίο ήταν και το δέκατο προσωπικό. Η Fulham από την μεριά της πίεσε την εστία του Ruddy ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει κάτι θετικό αφού για 8ο παιχνίδι η ομάδα της Wolves κράτησε ανέπαφη την εστία της και έτσι αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από την 2η Cardiff.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής η Bristol City (30β.) επικράτησε με 2-1 την Cardiff (31β.) η οποία έμεινε με δέκα παίκτες  και μείωσε την διαφορά τους στον έναν βαθμό. Ο  Callum O’Dowda άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Bristol City αλλά η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ καθώς έπειτα από μια ωραία ασιστ του David Junior Hoilett, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων  Omar Bogle δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 41’. Ωστόσο, ο Bogle ήταν και ο μοιραίος παίκτης για την ομάδα του αφού στο 55’ δέχτηκε την κόκκινη κάρτα αλλάζοντας έτσι τις ισορροπίες του παιχνιδιού. Οι παίκτες του Lee Johnson πήραν αρκετά μέτρα στο γήπεδο και έξι λεπτά αργότερα ο Aden Flint έκανε το 2-1 το οποίο και ήταν το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Μια απρόσμενη ήττα δέχτηκε η Aston Villa στην έδρα της με 1-2 από την Sheffield Wednesday αποτέλεσμα που έσπασε το αήττητο της έδρας. Οι «κουκουβάγιες» αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1’ με τον Adam Reach και πριν καλά καλά καταλάβουν οι παίκτες της Villa τι έγινε δέχτηκαν και το δεύτερο στο 23’ αυτή την φορά από τον Rhodes. Ο προπονητής της Villa, Steve Bruce, στάθηκε άτυχος καθώς είδε από το πρώτο ημίχρονο να αφήνουν τον αγωνιστικό χώρο δύο παίκτες κλειδιά, ο Snodgrass στο 40’ και ο έμπειρος john Terry στο 21’ καθώς αμφότεροι τραυματίστηκαν. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ στις καθυστερήσεις 1-2 με τον Samba. Αποτέλεσμα που απομακρύνει από τις θέσεις απευθείας ανόδου τους γηπεδούχους.

Στην ουρά της βαθμολογίας η Bolton πήρε την εντός έδρας νίκη που τόσο έψαχνε στα τελευταία παιχνίδια με 2-1 επί της Norwich. Τα τέρματα του Gary Madine και Adam Armstrong από το πρώτο ημίχρονο, ήταν αρκετά ώστε να μην δώσουν σημάδια ελπίδας στους παίκτες του Daniel Farke. Τα «καναρίνια» το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 93’ με τον Josh Murphy.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Bristol City – Cardiff        2-1
Bolton – Norwich   2-1
Barnsley – Birmingham   2-0
Sheffield Utd – Hull         4-1
Ipswich – Preston 3-0
Millwall – Burton 0-1
Nottingham Forest – QPR 4-0
Derby – Reading 2-4
Aston Villa – Sheffield Wednesday 1-2

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *