Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πρόβλημα η πίεση για τον Wijnaldum

Την εκτίμηση ότι η Liverpool είχε απώλειες βαθμών λόγω της πίεσης που υπήρχε μετά τα επιτυχή αποτελέσματα εξέφρασε με δηλώσεις του ο Georginio Wijnaldum.

Η Liverpool επανήλθε μετά από σχεδόν δύο μήνες στα θετικά αποτελέσματα το Σάββατο κερδίζοντας την Tottenham, συνδυάζοντας παράλληλα και μία καλή εμφάνιση μετά από αρκετές αγωνιστικές.

Ο Georginio Wijnaldum στάθηκε βέβαια περισσότερο στα ανεπιτυχή αποτελέσματα στις δηλώσεις του, τονίζοντας πως η πίεση ήταν αυτή που δημιούργησε τα αγωνιστικά προβλήματα, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πίστη του για ένα θετικό φινάλε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πληγωνόμαστε μετά από κάθε κακή εμφάνιση και κάθε αρνητικό αποτέλεσμα. Έτσι είναι αυτά. Πρέπει να προχωράς. Δεν νομίζω ότι είχαμε πίεση από την κούρσα του τίτλου, αυτό ήρθε από έξω. Ξέρεις φυσικά πως αν έχεις αρνητικά αποτελέσματα είναι πολύ δύσκολο να κυνηγήσεις τον τίτλο, αλλά έχουμε ακόμα τη δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη θέση και πρέπει να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Πιστεύω ότι πολλές φορές αυξήσαμε την πίεση και γι’ αυτό μείναμε πίσω».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *