Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πρόβλημα με Jorginho στη City?

Πρόβλημα με Jorginho στη City?

Οι ιθύνοντες της Napoli άφησαν να διαρρεύσει αυτή την εβδομάδα ότι ο 26 χρονών παίκτης είναι πολύ κοντά στο να αφήσει την ομάδα τους για τη City.

Σύμφωνα όμως με τον ‘άνθρωπο’ του Sky Sports, Dharmesh Sheth, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως δεδομένο από τη στιγμή που δεν έχει συμφωνηθεί το ποσό της μετεγγραφής μεταξύ των δύο ομάδων!

Ας μην ξεχνάμε δε και την περίπτωση του αμυντικού Kalidou Koulibaly, του οποίου η μετακίνηση στην Chelsea, ενώ φαινόταν σίγουρη, πέρυσι το καλοκαίρι, τελικά δεν έγινε ποτέ!

«Ο Πρόεδρος της Napoli, Aurelio de Laurentis, είπε ότι η συμφωνία που θα φέρει τον Βραζιλιάνο Jorginho στην City είναι έτοιμη να κλείσει, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι δεν συμφωνήθηκε ακόμα κανένα ποσό.» δήλωσε ο Sheth στο Transfer Talk.

«Μου ακούγεται λίγο σαν την περίπτωση του Koulibaly γιατί και τότε ο de Laurentis έκανε τον ίδιο θόρυβο, αλλά τελικά δεν τον πούλησε στην Chelsea.»

«Γι αυτό και πιστεύω ότι στη City κρατάνε ανοιχτές τις επιλογές τους, αφού ξέρουν πλέον τις ιστορίες για τη Napoli, που ανακοινώνει δημόσια μετεγγραφές χωρίς να έχουν οριστικοποιηθεί συμφωνίες.»

«Αν λοιπόν ναυαγήσει η υπόθεση με τον Jorginho, για μένα η City θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση του Jean Michel Seri, στα 35 εκατομμύρια λίρες της Nice.»

«Ο Patrick Vieira μπορεί μάλιστα να τους βοηθήσει αν κινηθούν για τον Seri.»

«Μας λένε πάντως στη City, ότι έχουν στο ραντάρ τους τον Seri, για την περίπτωση που ναυαγήσει η μετεγγραφή του Jorginho.»

«Ο Seri βέβαια προσελκύει και το ενδιαφέρον της Dortmund, αφού ο Lucien Favre, o νέος manager των Γερμανών ήταν στη Nice πιο πριν, οπότε γνωρίζει καλά τις δυνατότητες του παίκτη.» ολοκλήρωσε ο Sheth.
O Joao Santos, όμως αντιπρόσωπος του παίκτη δήλωσε απόλυτα πεπεισμένος για την μετακίνηση του Jorginho στο Manchester ,λέγοντας : «Οι δύο ομάδες μιλάνε. Ο Jorginho βρίσκεται στη Βραζιλία και περιμένει να μάθει που βρίσκεται το μέλλον του.»

«Έχουμε ήδη προφορική συμφωνία με την Manchester City και περιμένουμε τη Napoli να τα βρει με τους Άγγλους.» ολοκλήρωσε.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Αγγελάκης

Πρόβλημα με Jorginho στη City?

Πρόβλημα με Jorginho στη City?

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *