Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Πυρά κατά Koeman o Niasse!

Πυρά κατά του πρώην προπονητή του στην Everton, Ronald Koeman, εξαπέλυσε ο Oumar Niasse, κατηγορώντας τον τεχνικό ότι πήγε να του <<καταστρέψει>> την καριέρα.

Τον Φεβρουάριο του 2016, ο Niasse μετακόμισε στο Goodison Park, από την Lokomotiv Moscow, για 13.5 εκατομμύρια.

Ο Koeman δεν εμπιστευόταν τον Σενεγαλέζο, με αποτέλεσμα να τον ρίξει στην U23, ενώ τον έστειλε δανικό στην Hull City, με την οποία είχε καλή σεζόν.

Το καλοκαίρι παραλίγο να αποχωρήσει από τον σύλλογο, αλλά η μεταγραφή του στην Crystal Palace <<στράβωσε>> τελευταία στιγμή.

Αυτήν την στιγμή, είναι ο πρώτος σκόρερ της Everton, με 6 γκολ, με τον ίδιο να κατηγορεί τον Koeman, καθώς πήγε να του <<καταστρέψει>> την καριέρα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο νεαρός επιθετικός δήλωσε:«Όταν ο Koeman ήρθε, ήμουν ένας καλός στόχος για να καταστρέψει.Το προσπάθησε αλλά ήμουν αρκετά δυνατός για να μείνω.Προσπάθησα σκληρά για να έρθω στην Premier League, επομένως έπρεπε να μείνω στην Premier League.Προσπάθησε πολύ να με διώξει, κάνοντας πράγματα που δεν ήταν τόσο καλά.Μου είχε πάρει τα κλειδιά μου για τα αποδυτήρια, μου πήρε τον αριθμό στην φανέλα, με <<πέταξε>> από το μέρος που έτρωγε όλη η ομάδα μαζί και με πήγε στην U23.Ήταν πολύ δύσκολο.Πρέπει να είσαι δυνατός για να την <<βγάλεις καθαρή>>, καθώς δεν έχεις σεβασμό από τον σύλλογο.Ήταν πραγματικά πολύ δύσκολα.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *