Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Πόρτα» σε City για Mendy

Αρνητική ήταν η απάντηση που έλαβε η Manchester City σε προσφορά που κατέθεσε για τον Benjamin Mendy, σύμφωνα με πληροφορίες του πάντα έγκυρου Sky Sports.

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η ομάδα του Pep Guardiola επιχείρησε να αποσπάσει το «ναι» της Monaco για τον Γάλλο αριστερό μπακ προσφέροντας 44,5 εκατομμύρια λίρες, ωστόσο δεν τα κατάφερε σε πρώτη φάση. Οι Μονεγάσκοι εξακολουθούν να κοστολογούν τον Mendy παραπάνω από 50 εκατομμύρια και το έδειξαν με κάθετο τρόπο.

Βέβαια, στο στρατόπεδο των «Citizens» υπάρχει η πεποίθηση ότι στο τέλος του καλοκαιριού ο 23χρονος άσος θα είναι δικός τους, μιας και ο ίδιος δείχνει να επιθυμεί τη μεταγραφή στην Αγγλία. Άλλωστε, αυτό το έδειξε με τον τρόπο του πριν μερικές ημέρες, όταν κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία του φορώντας ένα σορτσάκι με τη σημαία της Βρετανίας και συνοδεύοντάς την με τη λεζάντα «Τα λέμε σύντομα».

Να υπενθυμίσουμε πως η Manchester City ήδη έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Kyle Walker για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ πληροφορίες την θέλουν να βρίσκεται κοντά και στον Danilo της Real Madrid, ο οποίος απασχολεί και την Chelsea.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *