Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

«Πόρτα» της Sunderland σε Palace

Μπορεί πριν λίγη ώρα η Crystal Palace να ανακοίνωσε την απόκτηση του Jeffrey Schlupp από την Leicester, όμως ο Γκανέζος άσος δεν ήταν η μοναδική προσθήκη που ήθελε να κάνει ο Sam Allardyce.

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής της Sunderland, David Moyes, οι Eagles επιχείρησαν να αποκτήσουν και τον αριστερό μπακ της ομάδας του, Patrick van Aanholt, με τις Black Cats να δίνουν αρνητική απάντηση.

Η προσφορά, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήλθε στα 7 εκ. λίρες, ενώ ο Moyes αποκάλυψε παράλληλα ότι δεν υπάρχουν νέες προτάσεις για τον «πολυπόθητο» Jermain Defoe, που συνδέθηκε έντονα με επιστροφή στη West Ham.

«Ναι, είναι αλήθεια (σ.σ. πως απορρίφθηκε προσφορά για τον Van Aanholt). Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, γιατί πιστεύω πως δεν είναι σωστό, απλά πιστεύω ότι θα πρέπει να μην ασχοληθούμε με αυτό το θέμα. Είναι ένας πραγματικά χρήσιμος παίκτης για εμάς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Moyes, ενώ τόνισε επίσης:

«Έχουμε αρκετές προτάσεις για παίκτες μας, ίσως επειδή έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύουν πως θα τους πάρουν εύκολα, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Θέλω να τους κρατήσουμε όλους και να προσθέσουμε μονάδες αντί να χάσουμε».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *