Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Ρόμα – Φέγενορντ: Με το 2.38 στα Τίρανα

Στα γειτονικά Τίρανα ταξιδεύει η στήλη του Bet of the Day για την αναμέτρηση Ρόμα – Φέγενορντ, ζευγάρι που θα διεκδικήσει την πρώτη κούπα του νεοσύστατου UEFA Conference League.

Δεν ήρθα στη Ρώμη για να κάνω τουρισμό» είχε δηλώσει ο Ζοσέ Μουρίνιο κατά την άφιξή του στην Ιταλία. Επιτυχημένη χρονιά για τον Πορτογάλο και την ομάδα του, βρίσκεται σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ εξασφάλισε το εισιτήριο του Europa League μέσω της Serie A μετά το 3-0 επί της Τορίνο την Παρασκευή. Στα νοκ άουτ οι Ρωμαίοι απέκλεισαν διαδοχικά τις Φιτέσε, Μπόντο Γκλιμτ και Λέστερ. Αμφίβολος ο Μκχιταριάν, επανέρχεται ο στόπερ Σμόλινγκ. Επιμένει στο 3-4-2-1 ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ποιος είναι ο τύπος με το μεγαλύτερο πιθανό κέρδος;

Τερμάτισε (και) φέτος στην τρίτη θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στη δεύτερη ταχύτητα στη λίγκα της, πίσω από Άγιαξ και Αϊντχόφεν. Αποζημίωσε τους φίλους της με την εξαιρετική της ευρωπαϊκή πορεία. Κάτοχος τριών ευρωπαϊκών τροπαίων, αλλά με την τελευταία της κατάκτηση να χρονολογείται πριν 20 χρόνια. Στα νοκ άουτ απέκλεισε διαδοχικά την Παρτιζάν, τη Σλάβια Πράγας και τη Μαρσέιγ. Αποθεραπεύτηκε ο βασικός κίπερ Μπέιλοβ. Αμφίβολος ο στόπερ Χέντρικς.

Με καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό η Ρόμα, έχοντας αγωνιστεί την Παρασκευή. Κάνει τη διαφορά ο Special One στον πάγκο της, στάθηκε όρθια σε δύσκολες καταστάσεις στο Conference League. Έφτασε στην πηγή και έχει το προβάδισμα για την κούπα.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά σήμερα στο Koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *