Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σίγουρος πως θα έρθει γκέλα ο Pep

Η Manchester City ύστερα και από το θετικό αποτέλεσμα του Σαββάτου, βρίσκεται για δεύτερη αγωνιστική μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

 

Αρκετοί είναι αυτοί που βιάζονται να συγκρίνουν το άκρως θετικό σερί της ομάδας του Guardiola με τους ‘Invincibles’ του 2003/04. Σε αντίθεση με τον κόσμο και τους δημοσιογράφους, ο προπονητής των «Πολιτών» φάνηκε πιο προσγειωμένος και ας παρουσιάζει η ομάδα του θετικά δείγματα. Συγκεκριμένα, η Man City παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα με μόλις 1 ισοπαλία σε 9 παιχνίδια και έχει σημειώσει 33 γκολ.

Ο Pep απάντησε σε αυτό το θετικό σερί:

«Αυτά τα ρεκόρ, αυτές οι καταστάσεις – γνωρίζω σε πολλούς αρέσουν τα στατιστικά στοιχεία και συγκρίνουν τον ένα με τον άλλο με βάση τους τίτλους αλλά εγώ είμαι ευτυχής για τις 11 νίκες στη σειρά γιατί δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ.» […] «Να τερματίσουμε το πρωτάθλημα χωρίς ήττα, δεν πρόκειται να συμβεί, διότι έχουμε πολλά παιχνίδια και πολλές διοργανώσεις που είναι απαιτητικές. Να κερδίσεις με τέτοιο ρεκόρ ακούγεται πραγματικά γελοίο.»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *