Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σε δίλημμα ο Lucas

Το γεγονός ότι υπάρχει αβεβαιότητα στον ίδιο για το τι πρέπει να πράξει και αν θα συνεχίσει στη Liverpool, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος άσος, Lucas Leiva.

Ο 30χρονος μέσος, για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα η Inter Milan, μίλησε στην Liverpool Echo, τονίζοντας πως είναι μεν ικανοποιημένος στη Liverpool και έχει καλές σχέσεις με τον Jurgen Klopp, ωστόσο θέλει να αγωνίζεται τακτικά και για αυτό το λόγο επιθυμεί να σκεφτεί καλά και να λάβει μια απόφαση.

«Η κατάσταση δεν είναι καλή, δεν είναι αυτό που θέλω για το μέλλον μου, το να μην αγωνίζομαι συχνά, αλλά προς το παρόν πρέπει να το αποδεχθώ και να προσπαθήσω να βρω μια λύση. Πρέπει να είμαι επαγγελματίας, να σκέφτομαι την ομάδα και έπειτα θα δούμε τι θα συμβεί», υπογράμμισε αρχικά ο Lucas, για να προσθέσει:

«Δεν θέλω μια τέτοια κατάσταση στην καριέρα μου, ιδίως στην ηλικία μου. Δεν πλησιάζει το τέλος της καριέρας μου, πιστεύω πως έχω ακόμη αρκετά χρόνια μπροστά μου. Φυσικά, πάντα υπάρχουν οι φημες, όμως αυτή τη στιγμή το καλύτερο μέρος για μένα είναι η Liverpool, δεν μπορώ να πω το ίδιο και για αύριο, ωστόσο. Ο προπονητής είναι πολύ καλός μαζί μου και έχουμε μια ανοιχτή σχέση, επομένως δεν ανησυχώ για αυτό».

Να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός έχει πραγματοποιήσει μόλις επτά συμμετοχές ως βασικός τη φετινή σεζόν με τους Reds και δεν φαίνεται πως θα αλλάξει -τουλάχιστον στο εγγύς μέλλον- η κατάσταση αυτή.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *