Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σε συζητήσεις ο Steele με την Brighton

Σε συζητήσεις ο Steele με την Brighton

H Brighton βρίσκεται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την συμφωνία απόκτησης του τερματοφύλακα της Sunderland, Jason Steele.

Στον Steele έχει δοθεί η άδεια να μιλήσει με τους ιθύνοντες της Brighton ,οι οποίοι ελπίζουν να ανακοινώσουν σύντομα την μετακίνηση του παίκτη από το Stadium of Light στο Amex Stadium!

Η Brighton η οποία θα παίξει αυτή τη σαιζόν στην Premier League ψάχνει να βρει οπωσδήποτε δύο τερματοφύλακες ως κάλυψη του Mathew Ryan μετά την απελευθέρωση των Tim Krul και Niki Maenpaa!

Ο Steele είχε πάει πέρυσι στη Sunderland προερχόμενος από την Blackburn Rovers και είχε υπογράψει τετραετές συμβόλαιο αλλά πέρασε πολύ δύσκολη χρονιά με τις Μαυρόγατες που υποβιβάστηκαν από την Championship.

Μια σειρά λαθών στην αρχή της σαιζόν είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του από τον Robbin Ruiter ενώ αργότερα αν και κατάφερε να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα της Sunderland έχασε και πάλι τη θέση του από τον Lee Camp που είχε έρθει ως δανεικός.

Επέστρεψε στην πρώτη ομάδα στα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας του αλλά έχοντας ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια, θεωρείται ότι η αναχώρηση του θα διευκόλυνε την οικονομική κατάσταση της Sunderland η οποία και θα πρέπει να είναι αρκετά ‘σφιχτή’ μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στη League One.

 

Επιμέλεια : Αλέξανδρος Αγγελάκης

Σε συζητήσεις ο Steele με την Brighton

Σε συζητήσεις ο Steele με την Brighton

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *