Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σκέφτεται την απομάκρυνση Bilic η West Ham

Μόλις δύο αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί στο φετινό πρωτάθλημα και η West Ham δείχνει να έχει ξεκινήσει με τους ίδιους οιωνούς με πέρυσι, βάζοντας σε σκέψη τους διοικούντες αναφορικά με την καταλληλότητα του Slaven Bilic.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, οι «Hammers» έχουν ήδη ξεκινήσει να εξετάζουν πιθανούς διαδόχους του Κροάτη προπονητή, μιας και η ομάδα ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο ήττες που την έφεραν από τώρα σε δυσμενή θέση. Παρά τις σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες στις οποίες προέβη (Joe Hart, Javier Hernandez, Pablo Zabaleta, Marko Arnautovic), η West Ham έχει δεχθεί συνολικά επτά τέρματα σε δύο παιχνίδια κόντρα σε Manchester United και Southampton, προβληματίζοντας από το ξεκίνημα.

Όπως αναφέρεται στον Τύπο, οι συνιδιοκτήτες του συλλόγου, David Gold και David Sullivan εξετάζουν ήδη πιθανούς αντικαταστάτες του Bilic σε περίπτωση που η κατάσταση συνεχιστεί και τις επόμενες αγωνιστικές, με τον ένα μάλιστα υποψήφιο να είναι από ομάδα της Premier. Αναφερόμαστε στον Rafa Benitez της Newcastle, ο οποίος βρισκόταν στο στόχαστρο των «Hammers» από το 2015 πριν δεχθεί πρόταση από τη Real Madrid και ο οποίος είναι δυσαρεστημένος από την αδυναμία της ομάδας του να κάνει κατάλληλες μεταγραφές.

Επιπλέον, φημολογείται ότι οι σχέσεις Bilic-διοίκησης έχουν ήδη διαταραχθεί σε κάποιο βαθμό και ακόμα και οι μεταγραφές τις οποίες έχει πραγματοποιήσει η ομάδα είναι κυρίως επιλογές των διοικούντων και δευτερευόντως του ίδιου του προπονητή.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *