Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σκοπεύει να επιστρέψει ο Ighalo

Στην αποκάλυψη πως θα του άρεσε πολύ να επιστρέψει στην Premier League μετά την περιπέτειά του στην Κίνα, εξέφρασε ο πρώην -πλέον- επιθετικός της Watford, Odion Ighalo.

Ο Νιγηριανός φορ, πριν μερικές ημέρες ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στην Changchun Yatai έναντι 20 εκ. λιρών και παρά το ενδιαφέρον συλλόγων της Premier, οι οποίοι δεν μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις των Hornets, και ο ίδιος ο παίκτης τόνισε στο ESPN:

«Ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση του να αγωνιστώ στην Κίνα. Ξέρω πως η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να κάνω το καλύτερο για εμένα. Ο ατζέντης μου δούλεψε σκληρά για το μέλλον μου και είμαι χαρούμενος με τη συμφωνία που εξασφαλίσαμε. Φυσικά, είναι πάντα πιθανό να επιστρέψω στην Premier League μια μέρα, θα μου άρεσε πολύ. Είναι ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα με πολλές καλές ομάδες και απίστευτους οπαδούς, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί».

Παράλληλα, ο 27χρονος φορ αποκάλυψε πως πέρυσι είχε απορρίψει ακόμη μεγαλύτερη πρόταση από τους Κινέζους προκειμένου να παραμείνει στο Vicarage Road: «Θέλω να αγωνίζομαι σε κάθε ματς και αυτό δεν συνέβαινε φέτος στη Watford. Μπορεί τα χρήματα να είναι καλά στην Κίνα, αλλά πρόκειται και να αγωνίζομαι. Βρίσκομαι στην Ευρώπη 10 χρόνια και πιστεύω ότι είναι μια καινούρια πρόκληση. Απέρριψα μεγαλύτερες προτάσεις από την Κίνα πέρυσι, επομένως δεν είναι μόνο τα χρήματα που παίζουν ρόλο. Κρατάω πολλές χαρούμενες αναμνήσεις από τη Watford, την άνοδο στην Premier, τα γκολ που πέτυχα και τα ρεκόρ».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *