Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Σπόντα από παίκτη της για την Chelsea

Η αλήθεια είναι πως η Chelsea δεν φημίζεται για τις ευκαιρίες που δίνει στα παιδιά των ακαδημιών της. Αν αναλογιστούμε πόσα ονόματα έχουν περάσει από τους νέους, στην πρώτη ομάδα και παρέμειναν εκεί θα βρούμε μονάχα ένα όνομα. John Terry.

Μπορεί κατά καιρούς η ομάδα να βγάζει αρκετά…διαμαντάκια από τις ακαδημίες της όμως ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις παικτών που παραμένουν στον σύλλογο. Η Chelsea αρέσκεται στο να πληρώνει μεγάλα ποσά για τις υπηρεσίες παικτών ενώ πολλές φορές οι νέοι της ίδιας της ομάδας βλέπουν τα όνειρά τους να εξατμίζονται όταν περνούν τον περισσότερο χρόνο τους δανεικοί. Τέτοιες είναι οι περιπτώσεις των Nathaniel Chalobah και Nathan Ake που αποχώρησαν τελικά μόνιμα από το Stamford Bridge μιας και δεν χωρούσαν στα μόνιμα πλάνα του Conte.

Άλλος ένας νεαρός παίκτης λοιπόν, που παρόλο που έπαιξε με την πρώτη ομάδα και πίστεψε πως θα έχει ελπίδες με την πρώτη ομάδα, ο Charly Musonda χτες ανέβασε ένα άκρως σκληρό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που μάλλον είχε αποδέκτη την ομάδα του.

Συγκεκριμένα έγραψε ο 20χρονος παίκτης: «Κάνεις θυσίες, δουλεύεις σκληρά, ακόμη πιο σκλήρα, και πολλές φορές περισσότερα απ’ όσα πρέπει και μπορείς, επειδή αγαπάς αυτό που κάνεις και προφανώς περισσότερο απ’ ότι πρέπει. Και τι παίρνεις ως αντάλλαγμα; Κυριολεκτικά τίποτα …τέλος. Παρόλα αυτά, έχοντας μιλήσει θα συνεχίσω με την ίδια αφοσίωση και δέσμευση σε αυτό το υπέροχο παιχνίδι.»

Ο παίκτης πέρασε τη σεζόν 2015/16 ως δανεικός στην Real Betis και παρέμεινε εκεί μέχρι το πρώτο μισό της προηγούμενης περιόδου. Μπορεί να μην δόθηκε ξανά από τον σύλλογο ως δανεικός όμως δεν είχε και συμμετοχή με την πρώτη ομάδα την περασμένη σεζόν.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *