Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στέλνουν Payet στη Marseille

Κοντά στην επιστροφή στην πατρίδα και την πρώην ομάδα του, την Marseille, φέρνουν τον Dimitri Payet γαλλικά δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος, ο άσος της West Ham έχει συζητήσει με τους ανθρώπους της ομάδας από τη Μασσαλία και έχει πειστεί να επιστρέψει, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την Ham, η οποία τονίζει πως δεν τον παραχωρεί.

O Payet έχει συνδεθεί μέχρι στιγμής με πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Real Madrid, η Arsenal, η PSG και σύλλογοι από την Κίνα, ωστόσο οι διοικούντες των Hammers τονίζουν με κάθε ευκαιρία πως ο 29χρονος δεν πωλείται, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η προσφορά που ετοιμάζει η Marseille, πάντως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αγγίζει τα 30 εκ. λίρες, δηλαδή περίπου τα τριπλάσια από όσα δαπάνησε η ομάδα του Slaven Bilic το 2015 για να τον αποκτήσει.

Η L’Equipe υποστηρίζει πως οι διαπραγματεύσεις Payet-Marseille έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα, ενώ η Get Football News France αναφέρει ότι ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Rudi Garcia, έχει λάβει άδεια για να διαπραγματευτεί με τον 29χρονο άσο.

Πάντως, ανεξαρτήτως από το αν τελικά ο Payet θα καταλήξει στη Marseille ή όχι, ήδη υπάρχουν φίλαθλοι της West Ham που θεωρούν πως πρέπει να αποχωρήσει, καθώς δεν δείχνει το ίδιο πάθος με πέρυσι και μοιάζει να είναι αδιάφορος.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *