Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στην έξοδο ο Nolito

Σύντομη ίσως αποδειχθεί η θητεία του Nolito στην Manchester City, καθώς ο Ισπανός εξτρέμ ενδέχεται να αποχωρήσει μόλις ένα χρόνο μετά τη μετακίνησή του στο Etihad.

Ο 30χρονος άσος έχει δει το χρόνο συμμετοχής του να περιορίζεται δραματικά από τον Δεκέμβρη και έπειτα και μάλιστα δεν έχει ξεκινήσει βασικός στο πρωτάθλημα ούτε μια φορά από τότε. Το παράδοξο είναι πως ο Nolito είχε ξεκινήσει ιδιαίτερα δυναμικά τη θητεία του στην City και έδειχνε να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Pep Guardiola, όμως στην πορεία κάτι… στράβωσε.

Η Manchester Evening News, σε σημερινό της δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Real Betis για την επιστροφή του στη La Liga και μάλιστα το ποσό με το οποίο θα μπορέσει η ισπανική ομάδα να αποκτήσει τον παίκτη έναντι μόλις 3,4 εκατομμυρίων λιρών.

Βέβαια, εμπόδιο για την ολοκλήρωση ενός τέτοιου deal αποτελεί ο μισθός του παίκτη, που αγγίζει τις 100.000 λίρες εβδομαδιαίως, όπως και το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για τρία ακόμη χρόνια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *