Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στηρίζει το Sturridge ο Klopp

Παρά τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει ο Sturridge, ο Klopp τόνισε πως θα συνεχίσει να είναι πολύτιμος για τη Liverpool.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής 15 εμφανίσεις, σκοράροντας έξι τέρματα. Ο Γερμανός τεχνικός στήριξε τον παίκτη του, λέγοντας πως το μέλλον του είναι στο Anfield. Μάλιστα, αναμένεται να αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι του EFL Cup κόντρα στη Southampton.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Jurgen Klopp: «Ακούστε, έχουμε μιλήσει πολλές φορές για αυτό. Εάν ο Daniel είναι καλά, δεν υπάρχουν αμφιβολίες για την ποιότητά του. Εάν μείνει σε αυτό το επίπεδο και βελτιώνεται όπως κάνει πάντα, θα είναι τέλεια. Θα είναι εξαιρετικό αν μιλάμε για αυτό τις επόμενες εβδομάδες ή τους επόμενους μήνες. Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ταλέντο και την ικανότητά του ή την εξυπνάδα. Είναι εξαιρετικός σε ό,τι χρειάζεσαι στο γήπεδο. Αλλά έχει συχνούς τραυματισμούς. Αυτό συμβαίνει. Οπότε είναι ένα άλλο σημαντικό κομμάτι. Αλλά αυτό είναι. Εάν παραμείνει υγειής, δε θα μιλάμε για άλλες ομάδες ή τέτοια πράγματα. Τον κρίνετε. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε για αυτό, επειδή είμαστε ακριβώς στη μέση της σεζόν. Από τη δική μου οπτική, μέχρι στιγμής, ακόμη κι όταν δε σκοράρει, κάνει καλές εμφανίσεις. Ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού μας. Είναι καλό για εκείνον και για μας. Κανείς στην ομάδα δεν πιστεύει πως δεν είναι ένας θαυμάσιος παίκτης. Χωρίς αμφιβολία.»

 

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *