Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στη διεκδίκηση του Lucas και η Newcastle

Ο Lucas Perez είναι ένας παίκτης που εδώ και αρκετό καιρό είναι… «φευγάτος» από την Arsenal και πιθανότερο σενάριο φαντάζει η επιστροφή του στην Deportivo La Coruna.

Οι «Gunners» τον απέκτησαν μόλις ένα χρόνο πριν από την ισπανική ομάδα όμως ο Arsene Wenger δεν του έδωσε το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε και έτσι πλέον αναζητείται η φόρμουλα για να αποχωρήσει. Ο ίδιος ο Perez έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στη «Depor», όμως τα δεδομένα ίσως αλλάξουν μετά το «μπάσιμο» της Newcastle.

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα η La Coruna προσφέρει γύρω στα 9 εκατομμύρια λίρες για την απόκτησή του, αρκετά λιγότερα από τα 15 εκατομμύρια που αξιώνουν οι «Gunners» για να απαντήσουν θετικά. Η Newcastle από την άλλη, με προπονητή τον συμπατριώτη του, Rafa Benitez, είναι μια πολύ καλή και λογική επιλογή για τον 28χρονο, μιας και βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού. Ο ίδιος από την πλευρά του έχει τονίσει πως θέλει να παλέψει για μια θέση στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό έχει πιθανότητες να το πετύχει μόνο αγωνιζόμενος τακτικά.

Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός ότι χθες, στη συνέντευξη Τύπου ο Wenger υποστήριξε πως ο Lucas βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του για τη νέα χρονιά και ο μόνος λόγος που δεν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το Community Shield είναι ένας τραυματισμός. Βέβαια, δεν αποκλείεται οι δηλώσεις αυτές να γίνονται για λόγους τακτικής, ώστε να αναγκάσει τους υποψήφιους «μνηστήρες» να δαπανήσουν ένα μεγαλύτερο ποσό.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *