Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα σήμερα. Τα… βάρη του Σαββάτου ως 7άρια!

Αγρανάπαυση τέλος για τον Undertaker. Μετά τις ταμειάρες της τελευταίας στήλης τζογάρει σε δέκα επιλογές, από 1.85 ως… 7.00!

Η Γουίγκαν πάει… με φόρα στο Στόουκ, με ρεκόρ 10-2-1 εκτός έδρας φέτος, έχει μάθει το τροπάρι και δεν έχει κάτι να φοβηθεί.

Μια ζαριά σηκώνει το Σάτον – Μπρίστολ Ρόβερς. Ο Τζο Μπάρτον την έστρωσε ξανά, οι «πειρατές» είναι σε high season position, 7 βαθμούς από τα play offs, ενισχύθηκαν μεταγραφικά αλλά θέλει και κάλυψη ενάντια στην πρωτάρα Λονδρέζα.

 

Νίκος Μποζιονέλος, δημοσιογράφος: Η πρώτη μεγάλη έκπληξη στην ιστορία του FA Cup

 

Εχει ενδιαφέρον και το ντέρμπι ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν. Μόλις τρεις οι «ροσονέρο» νίκες της στα τελευταία 21 ντέρμπι, και σε αυτές τις τρεις δεν σκόραρε Ιταλός για πάρτη της: ο τελευταίος ήταν ο Αντόνιο Κασάνο τον Απρίλη του ’11, σε ένα 3-0, αλλά δεν βλέπω και διπλό – έσκασε και πέρυσι άλλωστε. Οπότε, βουρ για ειδικά: πρώτος σε ασίστ φέτος για τους «νερατζούρι» ο Τσαλχάνογλου, το κρατάμε, όπως και τον Τονάλι για κάρτα (πρώτος σε κίτρινες για τους «ροσονέρι» φέτος, όπως και το να σκοράρει ο Τζέκο με κεφαλιά.

Από ματς που κακώς τα γκολ τιμώνται τόσο ψηλά, άρα τα πήρα σε ασιατικό, είναι το Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα (που όντως αδικείται, παίζουν καλή μπαλίτσα) και το Χαλ – Πρέστον.

 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και στοίχημα βόμβες στο Koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *