Englishfootball  | Αθλητικά νέα | Ειδήσεις | Premier league

Στοίχημα Σαββάτου: Μίλαν – Γιουβέντους προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Η αναμέτρηση Μίλαν – Γιουβέντους ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Δύο νίκες η Μίλαν, μία η Γιουβέντους και τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς. Στην έδρα της Μίλαν οι φιλοξενούμενοι κυριαρχούν στα τελευταία δέκα ματς με απολογισμό 6-2-2.

Δείτε επίσης: Super προσφορά* για νέους παίκτες!

Πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από την έδρα της Έμπολι παρότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση η Μίλαν για να παραμείνει στην πεντάδα. Ο Ρέμπιτς την «ξεκόλλησε» από το μηδέν ανοίγοντας το σκορ στο 79’. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 90’+2’ και φάνηκαν να σώζουν τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως η Μίλαν δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Μπαλό-Τουρέ πέτυχε το 1-2 με πλασέ ένα λεπτό αργότερα, και σαν να μην έλειπε αυτό ήρθε και το 1-3 στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Λεάο στις καθυστερήσεις. Οι «ροσονέρι» όμως δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τις νίκες και στην Ευρώπη την Τετάρτη. Οι απουσίες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη βαριά ήττα με 3-0 από την Τσέλσι, με την οποία η αγγλική ομάδα προσπέρασε στη βαθμολογία την πρωταθλήτρια Ιταλίας. Μία αξιόλογη φάση είχε σε όλο το παιχνίδι, το οποίο ανήκε ολοκληρωτικά στους «μπλε».

Δείτε επίσης: Προγνωστικά Μουντιάλ αποκλειστικά από το mountial.gr

Έκανε καλό η διακοπή των εθνικών στη Γιουβέντους, καθώς στην επιστροφή της πήρε για πρώτη φορά στην σεζόν δύο σερί νίκες. Παίζοντας καλό κι επιθετικό ποδόσφαιρο διέλυσε με 3-0 την Μπολόνια για την τρίτη νίκη της στην σεζόν. Ο Κόστιτς άνοιξε το σκορ στο 24’, και το δίδυμο των σέντερ φορ Βλάχοβιτς-Μίλικ καθάρισε το ματς με δύο γκολ στο διάστημα 59’-62’. Ακολούθησε κι η επικράτηση με 3-1 επί της Μακάμπι Χάιφα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η «μεγάλη κυρία» έκανε το αυτονόητο και ξεπέρασε το εμπόδιο των Ισραηλινών, κατακτώντας τους πρώτους της βαθμούς στη διοργάνωση. Ακόμα κι έτσι έχει πολύ δρόμο, καθώς βρίσκεται στο -4 από Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα. Πρωταγωνιστής ο Ντι Μαρία που έδωσε τρεις ασίστ, με τον Ραμπιό να σκοράρει δύο φορές και τον Βλάχοβιτς μία.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο αλλά και περισσότερα προγνωστικά στο koubanezos.gr

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *